10 beauty saveta koji će ti promeniti život

Pripremi se da izgledaš vrhunski!

Ne dozvoli da ti se frizura raspadne

Spremna si za izlazak. Još samo u torbicu stavi mali lak za kosu i nekoliko najobičnijih šnalica. Kada osetiš da će ti se frizura raspasti od dugotrajnog đuskanja, izvadi šnalice, naprskaj ih lakom i zakači na prava mesta u kosi. Poprskaj još malo laka. On će pomoći da sve, bar još neko vreme, ostane na svom mestu.

Stavi podlogu i na uši

Ukoliko to ne uradiš, vrlo je verovatno da će ti se uši zacrveneti kada atmosfera dostigne tačku ključanja, pa ćeš na svim fotografijama i snimcima na Instagramu izgledati pomalo smešno. Uz savršen ten na licu svakako se ne slažu crvene uši.

Potrudi se da imaš blistav osmeh

via GIPHY

Dve do tri nedelje pre maturske zabave zameni regularnu pastu za zube onom sa efektom izbeljivanja. Ona će sa tvojih zubića ukloniti eventualne mrljice i sprečiti da oni tokom tog perioda žute. Kako bi doprinela savršenom osmehu, nemoj da piješ čaj, kafu, kapućino, toplu čokoladu i druge tamne napitke.

Okreni levi profil za fotografisanje

via GIPHY

Brojna istraživanja pokazuju da se na levom profilu očitava više emocija i da je on, najčešće, na svakom od nas lepši od desnog. Nemoj mnogo da preispituješ ovu tvrdnju. Najlakše je da glavu blago okreneš na desnu stranu, jer ćeš tako izgledati privlačnije na svim fotkama.

Dodaj još malo sjaja čitavom looku

Ukoliko imaš haljinu bez rukava ili mini, naprskaj ruke i noge svetlucavim sprejom, a potom na ramena i ključne kosti nanesi još malo bronzera za dodatni sjaj.

Preostale savete pročitaj OVDE!

Izvor: www.inteenmagazine.com

Foto: Guliver Thinkstock

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.