5 tačaka na telu na kojima je neophodno primeniti parfem

Trajnost mirisa zavisi ne samo od onoga što koristite – bilo da je u pitanju toaletna voda ili parfem, već zavisi od toga da li pravilno koristite parfem.

Marylin Monroe je govorila da pre nego što ode na spavanje “obuče” samo nekoliko kapi Chanel parfema na “vrućim” tačkama tela.

Kosa
Mary-Kate i Ashley Olsen su poznate između ostalog i po liniji parfema. Na jednoj od konferencija za novinare, devojke su otkrile tajnu kako produžiti trajnost mirisa, čak i najslabijeg. Jednostavno – stavite parfem na kosu. Sakupite kosu u naprskajte malo parfema. Zatim je pustite, a parfem će se naći po celoj dužini. Parfimeri kažu da kosa, naročito vlažna, najbolje čuva miris.

Tačke iza ušiju

“Vruće” tačke na telu su one gde je koža najtanja i ge su vene odmah ispod površine kože. Ove tačke su idealne za nanošenje parfema.

Unutrašnja površina lakta

Kao i u području iza ušiju, parfem na unutrašnjoj površini lakta “zvuči” najsjajnije. Par kapi dovoljno je da vaš omiljeni miris traje ceo dan. Ovaj miris neće biti nametljiv.

Oblast pupka

Marylin Monre je uvek koristila parfem u oblasti pupka, mislila je da je veoma seksi i miris je bio uzbudljiv. U ovoj zoni temperatura tela je najviša, tako da su note parfema najjače. Pre upotrebe parfema blizu pupka, uverite se da nemate alergije na njih.

Poleđina kolena

Na poleđini kolena, dolazi do stalnog zagrevanja jer dok hodate, zagrevate kožu. Posebnost ove zone je da se vazdušni tokovi kreću odozdo prema gore. To jest, nećete osetiti svoj parfem, ali će ljudi u vašoj blizini osetiti prijatan trag mirisa nakon vašeg odlaska.

 

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.