6 beauty odluka koje će ti doneti lepši izgled

Ušli smo u 2018. I rešili smo da nam ona bude mnogo bolja od prethodne. Zato vam donosimo llistu beauty odluka koje će ti pomoći da budeš samo još lepša.

1. Dovoljno sna

Beauty sleep nije nešto što bi trebala da shvataš olako. Kad ne spavaš dovoljno, to se itekako vidi na tvom licu, ali i oseti, pa u 2018. godini donesi odluku da ideš u krevet na vreme. Tvoje telo, i koža biće ti itekako zahvalni.

2. Dovoljno tečnosti

Gde god kreneš, pa makar i samo u školu, sa sobom ponesi flašicu vode. Dehidracija je jedan od glavnih neprijatelja lepe i negovane kože te zdravlja pa počni ozbiljno da vodiš računa o tome. U vodu možeš dodati i neko voće, agrume i slično, a za to su odlični i nezaslađeni čajevi.

3. Odgovarajući puder

Ako na nečemu ne bi trebala da štediš, onda je to kvalitetan puder koji odgovara tvom tipu kože.

4. Negovana kosa

Jedna od prvih stvari koje ljudi primete na je i lepa i negovana kosa pa nabavi i odgovarajuće šampone i regeneratore za svoj tip kose, a priušti joj i razne domaće ili kupovne maske koje će je ojačati i učiniti sjajnom, i to jednom nedeljno obavezno!

5. Počni da vežbaš

Kreni s laganom šetnjom, trčanjem, teretanom, kućnim treningom… I pola sata bilo kakve aktivnosti dnevno je bolje od nikakve. Ne samo da tako pridonosiš celokupnom zdravlju, već ćeš izgledati, ali i osećati se bolje, zbog čega će ti se poboljšati i druge stvari u životu, kao npr. odnos s drugim ljudima, bolje ocene i slično.

6. Ne zaboravi piling

Piling kože predstavlja jedan od tretmana koji s površinskog sloja kože uklanja mrtve ćelije. Pilingom kože tako s nje otklanjamo toksine pa verujemo kako ne treba dalje govoriti koliko je on važan. Uprkoso tome, mnoge žene kao da često zaboravljaju na ovaj beauty tretman pa hidratantne kreme i ostali proizvodi ne mogu na koži da deluju kako bi trebali.

Izvor: index.hr

Foto: Guliver Thinkstock

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.