Aksesoar sezone: torba oko struka

Trend devedesetih se uveliko vratio na velika vrata mode…

Torbe različitih veličina, boja i materijala i koje se nose oko struka pored toga što izgledaju vrlo moderno, dopuštaju nam da slobodno u svakom trenutku koristimo obe ruke bez poteškoća. Najviše smo mogli da ih vidimo na ulicama Milana i Pariza, tokom meseca mode, sa kojih su i postale veliki modni trend.

Ako želite da isprobate ovaj trend i nosite torbu oko struka, bez da izgledate kao da ste izašli iz filma iz devedesetih, pročitajte savete stilista u nastavku…

Da: izaberite torbicu od kvalitetnijeg materijala poput somota ili satena koji izgledaju mnogo bolje i lepše od najlona i platna.

Ne: nemojte ih nositi sa havajskim košuljama, kargo-šortsem i uz sandale sa čarapama.

Da: promenite način na koji je nosite. Ne morate je iskjlučivo nositi sa prednje strane, okrenite je na stranu ili je prebacite preko ramena. Videćete koliko samo ova mala promena može da utiče na izgled.

Ne: birati previše velke modele. Iako u vašu tote torbu može da stane neverovatno mnogo stvari, oko vašeg struka tako velika torba neće dobro izgledati nikako. Torba oko struka je idealna za nošenje najosnovnijih stvari koje nisu mnogo teške.

Ne: nemojte se ograničiti samo na tradicionalan oblik torbe. Već smo vam rekli da je materijal jako bitan za izgled ove torbe, ali su i oblik i stil takođe. Duža pravougaona torba ili okruglog dizajna će izgledati mnogo svežije nego standardni oblik polu-meseca.

Da: zabavite se. Torba oko struka ili kod nas poznata kao “pederuša” je zabavan model tašne koju možete nositi bilo gde. Gledajte na nju kao na zabavni deo mode koji će osvežiti svaku vašu stajling kombinaciju i učiniti je upadljivijom i vibrantnijom.

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.