Avon donosi novi Summer Beauty Box

Leto je konačno tu i pravo je vreme da obaveze staviš na „pause“ i kreneš u nove letnje avanture. Avon ti pomaže da budeš potpuno spremna za tople i sunčane dane i pripremio je novo iznenađenje – još jednu, specijalnu, ovog puta letnju beauty kutiju – My Avon Box!

Nova kutija lepote u sebi krije čak osam različitih proizvoda među kojima su Attraction parfem, vodootporna maskara, lak za nokte sa efektom gela, iluminator za lice, sprej za sunčanje, serum za kosu, uzorak tretmana za čišćenje lica i micelarna voda koji čine idealnu opremu za savršen izgled na odmoru!

My Avon Box je upravo ono što ti je potrebno kako bi bezbrižno uživala sa najboljom prijateljicom u svim letnjim avanturama. Prepusti se danima punim zabave – na bazenu, reci ili obali mora. Za sve devojke koje na ovim vrelim temperaturama žele savršen izgled koji privlači pažnju – tu je My Avon Box sa odabranim letnjim proizvodima.

Požurite i poručite novi My Avon Box koji je dostupan u periodu od 5. jula do 26. jula, ili do isteka zaliha, po ceni od 2.799 dinara samo na sajtu www.avon.rs i uštedite 200 dinara prilikom poručivanja sledeće kutije u nekoj od narednih kampanja.

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.