Avon i Ana Ljubinković nagrađuju kreativnost!

Proleće je idealno doba za nove odevne komade i nove mirisne note, zbog čega je kompanija Avon, inspirisana novim Little Black Dress Weekend parfemom, odlučila da drage dame obraduje haljinom koju će posebno za njih kreirati naša poznata dizajnerka, Ana Ljubinković.

Sve što je potrebno jeste da se fotografišite u svojoj omiljenoj crnoj haljini, postavite fotografiju na avonbox.rs i možete osvojiti ručno rađenu haljinu, dizajnerski komad Ane Ljubinković.

Vanvremensku malu crnu haljinu možete nositi u zavisnosti od situacije i raspoloženja. Zbog toga je Avon predstavio novu mirisnu notu kao pojačanje ove linije – Little Black Dress Weekend. Na Vama je da izaberete svoj savršeni LBD parfem za razigran vikend, elegantnu žurku ili svakodnevnu klasičnu priliku.

Little Black Dress Weekend – Posebno vesela i elegantna kompozicija mirisnih nota korzikanskog limuna, cveta narandže i indonežanskog pačulija savršeno se uklapa uz neobaveznu šik haljinu, a vikend čini posebno radosnim. Za jedinstven i otmen stil ovog proleća dobitna kombinacija biće upravo mala crna haljina upotpunjena nekim od parfema iz Avon Little Black Dress kolekcije.

Little Black Dress parfemi su dostupni po akcijskoj ceni od 999 dinara u Avon brošuri koja važi od 12. aprila do 2. maja, a sve detalje o foto konkursu, kao i o ponudu parfema pronađite na sajtu www.avon.rs.

Foto: Avon

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.