Ovi beauty trendovi će biti hit sledeće godine

sminka

Živimo u veoma brzom dobu, u kom informacija putuje znatno brže nego u prethodnom veku, pa se samim tim i beauty trendovi smenjuju neslućenom brzinom. Ono što je jedne sezone potpuno in, sledeće godine je potpuno passe.

Tako je, na primer, sa konturisanjem, koje je bilo ultimativni trend ove godine. Međutim, u 2017. godini ćemo konturisati samo obraze, deo oko usana ili nos, ali nikako sva tri.

Treba zaboraviti i na drugi trend koji je potekao od sestara Kardashian, a to su usne u stilu Kylie Jenner. To u prevodu znači da možeš slobodno da odložiš olovke za usne kojima si vizuelno povećavala površinu usana. Sledeće godine su prirodne usne u modi, a to se odnosi i na boje ruževa. Nežni tonovi se ponovo vraćaju, a svi oni neobični karmini koje smo kupili u 2016. će morati da sačekaju neku drugu godinu i priliku.

Akcenat ćemo sledeće godine stavljati na oči, pa tako make up stručnjaci tvrde da će apsoultni hit biti smokey eyes, a što se kapaka tiče nećeš pogrešiti ako umesto senke naneseš šljokice. Obrve bi i ove godine valjalo da budu debele, ali da se to postigne češljanjem nagore, a ne uz pomoć olovaka za obrve.

U skladu sa ovim vraćanjem prirodnom look-u, vraća se i rumenilo na obraze, kako bismo uvek izgledale zdravo, odmorno i potpuno ispavano.

Foto: Thinkstock

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.