Budi HEJ! model na Kids&Teen Fashion Selectionu

Ako imaš između 12 i 16 godina i veliku želju da budeš model, radiš modne revije, snimaš reklame, kataloge, naslovne strane, baviš se modom, prijavi se i postani HEJ! model na Kids&Teen Fashion Selectionu.

Modna agencija Select i magazin HEJ! organizuju konkurs za modele koji će imati prilike da se oprobaju na specijalnoj HEJ! reviji i modnoj pisti prvog Kids&Teen Fashion Selectiona. Kids&Teen Fashion Selection biće održan 31. marta i 1. aprila u Belexpocentru u Beogradu, u organizaciji modne agencije Select, a uz mnoštvo revija poznatih brendova, učesnici će moći da se zabave i uživaju u interesantnim aktivacijama.

Sve što je potrebno da uradiš je da na mejl hejmodel@gmail.com do 1. marta pošalješ dve fotografije (portret i figura), napišeš svoje godište, visinu, odakle si i kontakt telefon, i uploviš u svet modelinga!

Stručni žiri odabraće modele koji će se predstaviti na HEJ! modnoj reviji na Kids&Teen Fashion Selectionu. A tamo ćemo i izabrati pobednika koji će se slikati za naslovnu stranu magazina HEJ!

Foto: Guliver Thinkstock

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.