Crvena – dominantna boja jeseni

It boja sezone koju ćemo bukvalno viđati svuda jeste crvena.

Ova senzualna boja je omiljena boja jeseni, a mi ćemo vam danas predstaviti nakoje načine možete da je iskoristite u vašem beauty izgledu. 

Senka za oči

Kao i prošle, i ove sezone je crvena izabrana za najlepšu boju senke za oči. Uz nekoliko saveta za njeno korišćenje možete istaći vašu boju očiju i izgledati kao prava kraljica jeseni.

Pre korišćenja senke je vrlo bitno da na kapke stavite podlogu u vidu korektora koji će neutralisati vaš podton kože, a zatim izaberite senku u nijansi crvene koja vam najviše odgovara. Pored nje možete naneti malo bakarne i bronzane nijanse za dobijanje blažeg makeup look-a.

Ajlajner

Ovo je jedna novina u svetu šminkanja – ajlajner u crvenoj boji. Ako ne možete da pronađete ajlajner u drugoj boji osim u crnoj, možete ovaj izgled kreirati i uz pomoć senke. Dovoljno je da duž trepavica izvučete crvenu boju koja će celom izgledu dati vibrantnu notu.

Rumenilo

Da li ste se ikada zapiali kako da rekreirate izgled prelepih rumenih obraza? Uz pomoć rumenila u crvenoj nijansi, koje je više pigmentisano nego druge boje. Zato ćete morati da stavite malu količinu koja će vam dati savršenu dozu sjaja. 

Ruž

Iako je ovo uveliko poznato, ruž mora da se nađe na ovoj listi. Crveni ruževi su popularni u drugim sezonama, a u jesenjoj im s eposvećuje najviše pažnje. Eksperimentišite sa nijansama ruževa, dodajte sjaj, šljokice… Budite posebni!

Manikir

Manikir u crvenoj boji je neprevaziđeni klasik koji se od davnina koristi. Nokti u crvenoj boji (bilo da je u pitanju tamna ili svetlija nijansa) su svestrani, slažu se uz svaku odevnu kombinaciju i idu uz svačioji stil i priliku. Ove jeseni isprobajte nešto drugačije i iscrtajte na noktima geometrijske šare u ovoj boji ili izvucite frenč manikir liniju na vrhu nokta.

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.