Da li si već odlučila kako ćeš se našminkati za najluđe veče? Ukoliko nisi, evo par saveta šminkerke Teodore Grubor

Nova godina je vreme kada je šminka u dodatnom fokusu i idealna prilikada sebi dozvoliš jaču šminku od one uobičajene i da isprobaš nešto novo. Kada izabereš odevnu kombinaciju, pobrini se da isprobaš nekoliko makeup lookova kako uoči dočeka ne bi lila suze jer to nije ono što si zamislila.

A kako bismo mi pomogli svim hejovka zamolilo smo Teodoru Grubor koja je do sada šminkala mnogo devojaka koje su krasile naslovnu stranu HEJ! magazina da vam da nekoliko saveta.

Šljokice, šljokice i šljokice

Kada je reč o šminkanju za najluđu noć šljokice su potpuni pogodak i poslednjih godina su gotovo neizbežne. Ne štedite na gliterima i senkama sa shimmerima, te na taj način naglasite oči.

Tamni karmini

Ukoliko niste ljubitelj naglašnih očiju, a želite da se istaknete u novogodišnjoj noći onda je tamni karmin prava stvar za vas. Birajte tamne i neobične nijanse (bordo, braon, ljubičasto, crveno, pa što da ne i plavo…) i na taj način privucite pažnju.

Ako rešite da kombinujete naglašene oči i usne obratite pažnju. Nemojte preterivati, kako ne biste dobile kontraefekat i kako šminka ne bi izgledala previše napadno. Odlučite se ipak za jedan trend ili kombinujte međusobno slične nijanse senki i karmina.

I naravno nikako ne smemo da zaboravimo veštačke trepavice – ukoliko ih niste do sad stavljale, pravo je vreme za to. Na taj način dodatno ćete naglasiti oči i one će upotpuniti ceo makeup look.

Ukoliko se odlučite da i tokom dana idete na žurke, postarajte se da vaša sminka stoji ceo dan i da se ne pomeri. To ćete postici stavljanjem prajmera pre samog šminkanja, ali i fiksiranjem lica fiksatorom nakon šminkanja.

Za šta god da se odlučiš, nećeš pogrešiti. Prilagodite šminku svom stilu i željama i zablistaj u novogodišnjoj noći.

A kako to Teodora radi pogledajte na njenim profilima na Instagramu teodora.makeup i Facebooku: Makeup by Teodora

Model: Anja Mulić

Foto: Orea model managment, www.orea-novisad.com

Priredila: Ivana Grabrović

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.