POKLANJAMO: Eucerin®Aluminium free Roll-on za pouzdanu zaštitu od znojenja

aluminium-free-roll-on

Sigurno si čula da je jako važno da dezodoransi i antiperspiranti koje koristiš, ne sadrže aluminijum. Takve mođeš naći u paleti proizvoda kozmetike Eucerin®.

Eucerin® dezodoransi i antiperspiranti, prvi preparati za zaštitu od znojenja ovog brenda poznatog po dugim i opsežnim istraživanjima, pojavili su se 2015.godine. Pouzdanost i efikasnost Eucerin® antiperspirant Intensive spreja, Eucerin® antiperspirant Strong Roll-Ona i Eucerin® dezodorans Sensitive Roll-ona, klinički je zasnovana, a podnošljivost dokazana čak i kod osoba koje imaju problematičnu ili preosetljivu kožu!

Novi preparat iz Eucerin® linije dezodoranasa i antiperspiranta, Eucerin®Aluminium free Roll-on, nasleđuje svojstva Eucerin® Roll-on sensitiv dezodoransa. Tačnije, sadrži formulaciju koja ima pH vrednost ispod 6, ne sadrži parfeme, boje i konzervanse, ali efikasno smanjuje bakterijsku aktivnost kod osoba čija koža ne podnosi dezodoranse.

Eucerin®Aluminium free Roll-on pruža pouzdanu i efikasnu zaštitu od razvoja neprijatnih mirisa usled znojenja čitava 24 časa čak i onim osobama koje su do sada bezuspešno pokušavale da pronađu apsolutno efikasno i bez ikakve sumnje bezbedno rešenje od ove neprijatnosti!

Odlučili smo da vam poklonimo tri ova odlična roll-ona, a vi bi trebalo da nam napišete koji su vaši omiljeni beauty proizvodi i pošaljete na mail hej@color.rs sa naznakom “Za Eucerin” (ne zaboravite da napišete ime i prezime, adresu i kontakt telefon)

Dobitnike ćemo objaviti na Facebook stranici.

Foto: Promo

 

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.