HEJ! & DEICHMANN: Dizajniraj savršene čizmice za zimu

Kreativci, ponovo imamo nešto za vas! Pokažite nam svoj talenat za dizajniranje čizmica i možete osvojiti super nagradu – “Deichmann” vaučer od 15.000 dinara!

Tokom ovih hladnih dana ne izlazi vam se baš mnogo napolje pa smo rešili da vas stavimo pred kreativni izazov. Sa modnom kućom “Deichmann” pokrećemo konkurs u kojem možete da pokažete svoju maštu i smisao za modu! Iako većina ne voli kad je napolju hladno, čizmice su tu da nas ugreju. Kakve biste vi najradije nosili? Gumene za kišu, kožne do kolena, elegantne…? Osmislite i nacrtajte model po svom ukusu!

Na papiru nacrtajte svoje savršene čizmice. Možete koristiti bilo koju tehniku: flomastere, tempere, pastelne boje… Možda je bolje da izbegavate drvene bojice i običnu olovku jer u štampi vaš crtež neće doći do izražaja! Svoj rad stavite u kovertu i pošaljite na adresu: HEJ!, Vlajkovićeva 6, 11000 Beograd. Obavezno stavite naznaku (Za “Deichmann” modni konkurs) i na prednji deo koverte zalepite kupon s ove stranice. Svakako, ne zaboravite da napišete i svoje podatke: ime, prezime, adresu i broj telefona. Rad mora najkasnije do 20. decembra 2016. stići u redakciju magazina.

Naš stručni žiri će najpre odabrati deset radova koji ulaze u uži krug takmičenja i objavićemo ih u idućem broju. Potom ćemo uz pomoć glasova čitalaca odabrati najbolji rad i nagraditi ga vaučerom od 15.000 dinara za kupovinu u bilo kojoj radnji “Deichmann”! Wooow! A još dva rada dobiće utešnu nagradu.

Foto: Promo

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.