HEJ! i Eucerin imaju poklone za vas!

Magazin HEJ! uvek misli na svoje fanove! Bilo da verno pratiš modne i beauty trendove, čitaš knjige, uživaš u filmovima, radiš na sebi mi smo uvek tu vas obraduje cool poklonima! Čitajte nas i dalje i uživajte u iznenađenjima koja svake nedelje spemamo za vas!

Temeljno čišćenje je prvi korak efikasne nege kože.

Naučno je dokazano da kada je koža dobro očišćena i hidrirana, lakše diše i bolje apsorbuje kiseonik.

Eucerin DermatoCLEAN linija preparata za čišćenje pruža kompletno rešenje za sve tipove kože i potrebe za čišćenjem. Inovativna mešavina prirodno dobijenih aktivnih sastojaka radi na efikasnom uklanjaju šminke sa kože i uporedo joj pomaže da održi svoju prirodnu ravnotežu hidratacije.

Koža očišćena preparatom iz Eucerin DermatoCLEAN linije je čista, meka, umirena, osvežena i spremna za obnavljanje.

Naš favorit je Eucerin DermatoCLEAN 3 u 1 Micelarni fluid zato što menja tri preparata – mleko za čišćenje, tonik i sredstvo za skidanje šminke oko očiju. Eucerin DermatoCLEAN 3 u 1 Micelarni fluid temeljno će ukloniti sve nečistoće i šminku i istovremeno optimalno hidrirati i pripremiti kožu da upije aktivne sastojke iz preparata za negu.

Ovaj proizvod za čišćenje može da se koristiti uveče i ujutru:
–  Nanesi na tupfer i nežno očisti oči, lice, vrat i dekolte
– Ponavljaj sve dok tupfer ne bude čist
– Nakon toga nanesi odgovarajući preparat za negu

Iskoristite priliku da, po posebnim uslovima kupovine, obnovite svoje zalihe Eucerin® DermatoCLEAN 3 u 1 Micelarnog fluida od 200 ml. Potražite u apotekama specijalno 1+1 gratis pakovanje!

INFO PLUS:
Eucerin DermatoCLEAN 3 u 1 Micelarni fluid testiran je na osetljivoj koži i prikladan za sve tipove kože. Bezbednost ovog preparata za korisnike kontaktnih sočiva klinički je dokazana.

HEJ! i Eucerin imaju za vas super poklone – dva Eucerin DermatoCLEAN 3 u 1 Micelarni fluida.

Dovoljno je da tačan odgovor na pitanje “Koja tri preparata menja Eucerin DermatoCLEAN 3 u 1 Micelarni fluid?” pošaljete na mail hej@color.rs. Dodajte i svoje podatke (ime, prezime, adresu, grad, kontakt telefon i godište), a imena dobitnica objavljujemo na FB strani u ponedeljak, 26. marta.

Foto: Eucerin

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.