HEJ! & IPANEMA te zovu da dizajniraš savršene japanke za vrele letnje dane!

Kreativci, HEJ! opet ima zanimljiv konkurs za vas! Pokažite nam svoj talenat za dizajniranje omiljene letnje obuće – japanki, a mi ćemo autore čak 10 najboljih radova nagraditi novim modelima iz “Ipanema” kolekcije.

Šta?

Raspust samo što nije počeo, a to znači dva meseca uživanja u sunčanim danima. A ono što će svakoj tinejdžerki biti potrebno su japanke. Zato smo rešili da vas stavimo pred kreativni izazov. Sa modnom markom “Ipanema”, čiji je uvoznik i distributer “Carvel”, pokrećemo konkurs u kojem možete da pokažete svoju maštu i smisao za modu! Znamo da svaka devojka u svojoj kolekciji ima najmanje pet pari japanki, ali nekako nam se čini da svaka od nas uvek traga za nekim neobičnim i jedinstvenim modelom. Evo prilike da nam pokažete kakve biste vi najradije nosile? Osmislite i nacrtajte model po svom ukusu, a ko zna, možda jednog dana budu napravljene japanke baš po vašim crtežima. Zato brzo boje u ruke i krenite da crtate!

Kako?

Na papiru nacrtajte svoje savršene japanke. Možete koristiti bilo koju tehniku: flomastere, tempere, pastelne boje… Možda je bolje da izbegavate drvene bojice i običnu olovku jer u štampi vaš crtež neće doći do izražaja! Svoj rad stavite u kovertu i pošaljite na adresu: HEJ!, Vlajkovićeva 6, 11000 Beograd. Obavezno stavite naznaku (Za “Ipanema” modni konkurs) i na prednji deo koverte zalepite kupon koji se nalazi samo u HEJ! magazinu broj 69. Svakako ne zaboravite da napišete i svoje podatke: ime, prezime, adresu i broj telefona. Rad mora najkasnije do 23. juna 2017. stići u redakciju magazina.

Nagrade

Naš stručni žiri će najpre odabrati dvadeset radova koji ulaze u uži krug takmičenja i objavićemo ih u idućem broju. Potom ćemo uz pomoć glasova čitalaca odabrati deset najboljih i nagraditi iz slatkim japankama “Ipanema”.

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.