HEJ! makeup favoriti – Maybelline New York poklon setovi

Da li i vi volite ovo doba godine kada sve blista i kada biramo poklone za drage nam osobe.

Mi OBOŽAVAMO i već pakujemo pokloničiće za drugarice koje nam život čine lepšim i nasmejanim, a siguni smo da će se među poklonima naći i Maybelline poklon-pakovanja koja uključuju pletu senki i maskaru.

Danas vam predstavljamo dva seta koja možete naći u dm drogerie markt prodavnicama, Lilly drogerijama i svim bolje snabdevenim parfimerijama.

U jednom setu se nalazi Maybelline New York The 24karat Nudes paleta senki za oči sa zlatnim i bronzanim pigmentima za najblistavije lookove. Paleta se sastoji od 12 pažljivo odabranih zlatnih nijansi, kojima ćeš moći da upotpuniš svoj izgled u svakoj prilici.
Pored sneke u setu se nalazi i nevrovatna Maybelline New York Colossal Big Shot maskara čija je formula obogaćena kolagenom za volumen trepavica. Zakrivljena četkica doseže do korena trepavica za postizanje raskošnog volumena.

Drugi set čine Maybelline New York The Burgundy Bar paleta senki i Lash Sensational maskara.
U pitanju je paleta od 12 pažljivo odabranih nijansi – drvena braon, prašnjavo siva, vatreno crvena, tu su i neodoljivi nude tonovi što ovu paletu čini savršenim izborom za ovu sezonu.
Maskara Lash Sensational će učiniti tvoje trepavice savršenima. Jedinstvena četkica sa 6 tipova dlačica čini da se trepavice šire poput lepeze jer četkica dopire do svake dlačice. Samo jedan sloj maskare je dovoljan za glamurozan izgled, a baš to ti treba ovih dana.

Ovaj set možeš pokloniti sestri, kumi, najboljoj drugarici, ali i samoj sebi jer si cele godine bila vredna i zaslužila si da se počastiš!

Foto:  Guliver Thinkstock i Maybelline promo

 

1 Comment

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.