HEJ! poklanja

Magazin HEJ! uvek misli na svoje fanove! Bilo da verno pratiš modne i beauty trendove, čitaš knjige, uživaš u filmovima, radiš na sebi mi smo uvek tu vas obraduje cool poklonima! Čitajte nas i dalje i uživajte u iznenađenjima koja svake nedelje spemamo za vas!

 

 

PANTENE PREDSTAVLJA NOVU LINIJU PROIZVODA REVOLUCIONARNI NAČIN DUBINSKOG PRANJA KOSE

U korak sa globalnim trendovima nege kože micelarnom vodom, Pantene je predstavio novu kolekciju, koja uvodi potpuno novi način nege kose, Pantene Pro-V Micellar Purify & Nourish.

Inspirisana micelarnom negom kože, nova Pantene Pro-V Micellar Purify & Nourish linija, osmišljena je da služi kao pomoć za lepu i zdravu kosu. Formula sačinjena od Pro-V antioksidanata i micelarnog kompleksa, sprečava oštećenje kose, tako što neutrališe minerale koji se nalaze u vodi. Savršeno je rešenje u borbi za očuvanje zdrave i čiste kose, uprkos raznim štenim uticajima.

Nova Pantene linija, bogata je Pro-V hranljivim sastojcima i micelarnom vodom, kao glavnim sastojkom, uklanja nečistoću u vašoj kosi i daje joj neophodnu negu, čineći je čistom i jakom.

Osmišljena da uspostavi novi način dubinske nege kose.

Tri jednostavna koraka do savršene i zdrave kose:

  1. Pantene Pro-V Micellar šampon za dubinsko čišćenje bez uklanjanja prirodnih, hranljivih vrednosti neophodnih kosi. Bez silikonskiih dodataka, prvi je korak u ženskoj rutini za dubinsko čišćenje kose.
  2. Pantene Pro-V Micellar regenerator, hrani kosu svim potrebnim sastojcima bez tendencije da gubi volumen.
  3. Pantene Pro-V Micellar sprej pruža dodatno osveženje i hrani kosu.

Omogućava novi način nege između pranja, kako bi ostala jaka i zdrava.

Nova Pantene Pro-V Micellar Purify & Nourish linija za čistu i negovanu kosu, dostupna je u svim Lili i DM maloprodajnim objektima.

Linija uključuje:

  • Pantene Pro-V Micellar šampon
  • Pantene Pro-V Micellar regenerator
  • Pantene Pro-V Micellar sprej

Danas u saradnji sa beauty brendom Pantene poklanjamo poklon paket u kome se nalaze : Pantene Pro-V Micellar šampon, regenerator i sprej.

Kako bi konkurisali za ovu nagradu odgovorite na pitanje “Gde je dostupna nova Pantene Pro-V Micellar Purify & Nourish linija za čistu i negovanu kosu?”

Odgovore šaljite na mail hej@color.rs i OBAVEZNO napišite svoje podatke (ime, prezime, adresu i grad), kao i godinu rođenja. Dobitnike ćemo objaviti u petak, 1. juna na našoj FB strani.

Foto: Pantene

 

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.