HEJ! poklanja!

Magazin HEJ! uvek misli na svoje fanove! Bilo da verno pratiš modne i beauty trendove, čitaš knjige, uživaš u filmovima, radiš na sebi mi smo uvek tu vas obraduje cool poklonima! Čitajte nas i dalje i uživajte u iznenađenjima koja svake nedelje spemamo za vas!

Naš omiljeni brend essence izbacio je cool kolekciju make-up četki za besprekorno nanošenje pudera, korektora, senki ili karmina i nazvao je najboljim imenom – girl squad. Sve četke imaju mekane sintetičke dlake i izgledaju kao pravi “girl squad”s različitim snažnim dizajnom. Pojedinačne četke su snažne kao i sve devojke uz moto: who runs the world? Girls! Kolekciju potraži u dm drogerijama.

Blending četka “blending betty”- njene zaobljene dlake nežno mešaju različite boje senki za savršene stilove na očima.

Angled smokey eye četka “angled angie” – idealna je za stvaranje preciznih smokey eye stilova. Zahvaljujući kosim dlakama lako je definisati smokey eyes oka za izražajni izgled.

Eyeshadow četka “easy elsa” – savršena četka za velikodušnu primenu senki na većim površinama – super je brza i jednostavna za korišćenje.

Brow and liner četka “slim selena”- tanke, čvrsto vezane dlake su idealne za crtanje tankih, izrazitih ajlajner stilova i stvaranje savršeno definisanih obrva.

Define & fade lip četka “lippy lilly ” – precizno definiše konture usana i može se koristiti i za popunjavanje. Savet: super alat za kreiranje ombre usana kao profesionalac!

Face perfector četka “soft sophie” – rastresita super mekana četka lako uhvati teksture u prahu i blago ih blenda za jednostavnu primenu. Ona je pravi perfekcionista za besprekoran ten.

Četka za hajlajting i konturing “contouring carla” – velika četkica se prilagođava obliku lica i zaista je multitalentirana – pogodna je za konturisanje i za primenu rumenila, hajlajtera ili bronzera na obrazima.

Četka za korektor ” undercover carly” – velika četkica se prilagođava obliku lica i zaista je multitalentirana – pogodna je za konturisanje i za primenu rumenila, hajlajtera ili bronzera na obrazima.

All-rounder cream brush “flawless fonda”- ova all-rounder četka savršeno nanosi sve vrste kremastih tekstura u kožu- za gladak i prirodan izgled tena

U kolekciji su još i elegantna kozmetička torbica za poneti “girl squad”četke gde god da ideš. A tu su i cool nalepnice za nokte i stiliziranje kojima možeš da ukrasiš bnokte ili omiljeni beauty proizvod.

A kao što već iz naslova vidite reč je o još jednoj sjajnoj akciji! U saradnji sa essencom za vas imamo poklon paket sa prizvodima iz “girl squad” trend kolekcije u kome su
all-rounder cream četka , face perfector četka,  brow and liner četka, angled smokey eye četka, četka za hajlajting i konturing, blending četka i define & fade lip četka.

Kako bi konurisala za ovu nagradu, napiši nam šta za tebe predstavlja girl power?

Odgovore šaljite na mail hej@color.rs i OBAVEZNO napišite svoje podatke (ime, prezime, adresu i grad), kao i godinu rođenja. Dobitnike ćemo objaviti u sredu, 6. juna na našoj FB strani.

Foto: essence

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.