HEJ! poklanja

Magazin HEJ! uvek misli na svoje fanove! Bilo da verno pratiš modne i beauty trendove, čitaš knjige, uživaš u filmovima, radiš na sebi mi smo uvek tu vas obraduje cool poklonima! Čitajte nas i dalje i uživajte u iznenađenjima koja svake nedelje spemamo za vas!

Problem: akne su veliki problem kože koji utiče  na kvalitet života

80% mladih i 40% odraslih zahvaćeno je u smislu velikog emotivnog uticaja koji može uzrokovati problematična koža sklona aknama. Nema bolesti koja uzrokuje veću psihosocijalnu traumu od akni. Nedavna istraživanja pokazuju da nije nipošto reč samo o kozmetičkoj bolesti ili bezopasnoj “potvrdi zrelosti”, štaviše, akne mogu smanjiti kvalitet života mladih u mnogim oblastima.

71% ima smanjeno samopouzdanje i povećanu stidljivost

43% ima problema sa izlascima

24% ima problema sa pronalaženjem prijatelja

21% ima problema u školi

Šta muči osobe sa kožom sklonom aknama?

Kako se brzo rešiti akni?

Kako se rešiti tragova akni?

Kako sprečiti povratak bubuljica?

Najveća neispunjena potreba osoba sa kožom sklonom aknama: Kako sprečiti povratak bubuljica?

Potreba potrošača je jednostavna: Zaustavite neprestano ponovno pojavljivanje mojih bubuljica!  Poznata priča: zaglavili ste u svojoj dermokozmetičkoj rutini. Akne imate pod kontrolom. Ali evo je opet… ova bubuljica se vratila i to opet na isto mesto!

La Roche-Posay:  ekspertiza mikrobioma

La Roche-Posay, partnerska marka dermatologa, sproveo je godine u istraživanju snage mikrobioma kože – mikroorganizama na njenoj površini – kako bi poboljšao zdravlje kože.

Ova ekspertiza je najprije korišćena za tretiranje stanja poput psorijaze i atopijskog dermatitisa. Danas marka otkriva nove spoznaje u strategiji tretmana akni zahvaljujući istraživanju mikrobioma.

Jeste li znali? Stafilokok: ključni krivac za akne

Kod problematične kože, mikrobiom kože – njen živi ekosistem na površini – je neuravnotežen. Uz P. Acnes prisutan je i prekomeran rast stafilokoka.

Rešenje: vratiti ravnotežu mikrobiomu

La Roche-Posay decenijama je usko sarađivao sa dermatolozima. Danas je Effaclar legendarni proizvod za  nepravilnosti, korekciju i prevenciju tragova sa dokazanim rezultatima na 13.000 osoba. U 2018. godini La Roche-Posay otkriva nov pristup uravnotežavanju mikrobioma za sprečavanje povratka nepravilnosti.

Kako deluje?

Inovativni prebotički kompleks pomaže da se vrati ravnoteža mikrobioma.

Šta to znači za kožu sklonu nepravilnostima?

Mikrobiom kože je uravnoteženiji. Nepravilnosti i tragovi nakon nepravilnosti su smanjeni. Povratak nepravilnosti je usporen.

IZVRSNI REZULTATI NOVE EFFACLAR DUO (+) NEGE

Klinička efikasnost i visoka tolerancija dokazane na više od 13.000 pacijenata

-59% UPALNIH LEZIJA

-46% RETENCIJSKIH LEZIJA

-42% ZNAKOVA HIPERPIGMENTACIJE

Vidljiva efikasnost već nakon 12 sati

Nakon 12 sati koža je znatno manje crvena, ujednačenija i više glatka. 

Efikasnost protiv ponovnog nastajanja nepravilnosti

Krajnji test efikasnosti: smanjuje predmenstrualna izbijanja bubuljica.

HEJ! u saradnji sa brendom La Roche-Posay imamo za vas 5×10 paketića Effaclar testera (Effaclar Duo (+) nege i Effaclar Gela za umivanje.

Sve što treba da uradite jeste da pošaljete mail sa svojim podacima (ime, prezime, adresa, grad i godište) na hej@color.rs i da nam napišete kako vi izlazite na kraj sa bubuljicama.

Imena dobtnika/dobitnicaobjavljujemo na našoj FB strani, u ponedeljak 11. juna.

 

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.