HEJ! poklanja

Magazin HEJ! uvek misli na svoje fanove! Bilo da verno pratiš modne i beauty trendove, čitaš knjige, uživaš u filmovima, radiš na sebi mi smo uvek tu vas obradujemo!

Radujte se suncu, toplim danima i sunčanju!

Preplanulim tenom popravite svoje raspoloženje, svoje zdravlje i svoj izgled.

Biobaza, linijom prirodnih kozmetičkih proizvoda za sunčanje, biće vam najbolja podrška na moru, planini i u gradu, i učiniće da vi pamtite ovo leto, a da svi drugi pamte vas.

Biobaza krema za zaštitu od sunca SPF30 je idealna prirodna formula za efikasnu zaštitu od čitavog spektra UVA i UVB sunčevih zraka. Ova krema je idealna za lice i telo, koža je brzo upija, vodootporna je, a mogu je koristitii odrasli i deca.

Svaka žena na plaži želi da se oseća i izgleda kao kraljica. Biobaza Sun kraljevski pekmez je već osvojio sve dame koje žele brzo i lako do bronzanog tena i kraljevskog sjaja. Tokom sunčanja Biobazin pekmez će vašu kožu štititi od isušivanja i prevremenog starenja.

Golden Sun pekmez za sunčanje sa zlatnim česticama. Negujuća ulja masline i nevena blagotvorno deluju na suvu kožu i sprečavaju njeno isušivanje. Zahvaljujući prahu semenki kakaa i ulju šargarepe, koža poprima ujednačenu bronzanu boju koju naglašavaju i sitne zlatne čestice, obavijajući je luksuznim sjajem. Dragoceno ulje ružinog drveta daje koži prijatan miris i štiti je od starenja.

Biobaza Dry Sunning ulje za ubrzano tamnjenje preporučuje se nakon prve preplanulosti. Čuva prirodnu vlažnost i elastičnost kože, čineći je negovanom i mekom.

Bogata formula prirodnih sastojaka Biobaza SOS jogurt intenzivno hidrira suncem isušenu i nadraženu kožu uspostavljajući optimalnu vlažnost. Obogaćena proteinima jogurta, ova krema blagotvorno deluje na suncem iritiranu kožu, lagano hladi i pruža dugotrajan osećaj prijatnosti.

Biobaza proizvodi su prirodni, bez konzervansa, veštačkih parfema i boja.

Danas u saradnji sa Biobazom poklanjamo dva poklon paketa u kojima su Golden Sun pekmez za sunčanje sa zlatnim česticama i Dry Sunning ulje za ubrzano tamnjenje.

Kako bi konkurisali za ovu nagradu odgovorite na pitanje “Kakvi su Biobaza proizvodi?”

Odgovore šaljite na mail hej@color.rs i OBAVEZNO napišite svoje podatke (ime, prezime, adresu, grad i kontakt telefon), kao i godinu rođenja. Ako ne napišete sve podatke koji se traže od vas automatski sami sebe izbacujete iz konkurencije za osvajanje nagrade! Dobitnike ćemo objaviti u ponedeljak, 30. jula. jula na našoj FB strani.

Foto: Biobaza

 

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.