HEJ! poklanja

Magazin HEJ! uvek misli na svoje fanove! Bilo da verno pratiš modne i beauty trendove, čitaš knjige, uživaš u filmovima, radiš na sebi mi smo uvek tu vas obradujemo!

Oni koji prate HEJ! magazin i njegov portal već znaju koliko volimo nakit koji nosi ime Must Have, a koji prvi Jelica Obradović. Pratimo je već dugo, a i vama savetujemo da zapratite smesta njen Instagram profil i Facebook stranu.

Jelica je pre nešto više od pet godina počela polako i stpljivo da pravi narukvica, a kasnije je u ponudu dodala i bedževe koji su nedoljivo slatki. Njene narukvice ponosno nose devojke, devojčice, žene, mame i ćerke, sestre, kume, deveruše… A kada su bedževi u pitanju tu će neki komad za sebe naći i jači pol.

A mi danas za vas imamo iznenađenje – delimo dve Must Have narukvice.

Kako bi konkurisali za ove sjajne nagrade odgovorite na pitanje “Kako se zove dizajnerka nakita Must Have?”

Odgovore šaljite na mail hej@color.rs i OBAVEZNO napišite svoje podatke (ime, prezime, adresu, grad i kontakt telefon), kao i godinu rođenja. Ako ne napišete sve podatke koji se traže od vas automatski sami sebe izbacujete iz konkurencije za osvajanje nagrade! Dobitnike ćemo objaviti u utorak, 7. avgusta na našoj FB strani.

Foto: Must Have

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.