HEJ! poklanja

Magazin HEJ! uvek misli na svoje fanove! Bilo da verno pratiš modne i beauty trendove, čitaš knjige, uživaš u filmovima, radiš na sebi mi smo uvek tu vas obradujemo!

Budi drugačija

Iskoristi ostatak leta da isprobaš novu frizuru ili novu boju kose. Ali ne bilo koju! Naš favorit je „L’Oreal Paris Colorista Hair Makeup”. Stručnjaci u „L’Orealu” su prvi put kombinovali više područja stručnosti – šminku, negu za kosu i stilizovanje i predstavljaju revolucionarnu formulu koja je postojana, ne ostavlja tragove na koži i potpuno je neobavezujuća.
Nežnu gelastu teksturu možeš da naneseš prstima, bez rukavica! Polimer za stilizovanje dobijen pomoću tehnologije Elnett vezuje boju za tvoju kosu i garantuje postojanost, ali tako da i dalje možeš da češljaš svoju kosu. Pigmenti, preuzeti direktno iz šminke, daju boju kosi, a ispiraju se već pri prvom pranju kose.

U čemu je tajna boje? Kombinacija bisernih nijansi i pigmenata iz senki za oči daje intenzivniji rezultat: jača boja, pokrivenos t i vidljivost. Možeš da kreiraš beskonačno mnogo lookova bez obaveze, baš kao i sa šminkom! Ispira se šamponom. Oboj kosu danas, a sutra je već možeš promeniti.

Danas za vas imamo tri „Colorista Hair Makeup” nijansi, 13 RASPBERRY.

Kako bi konkurisali za ovu nagradu odgovorite na pitanje “U čemu je tajna boje L’Oreal Paris Colorista Hair Makeup?”

Odgovore šaljite na mail hej@color.rs i OBAVEZNO napišite svoje podatke (ime, prezime, adresu, grad i kontakt telefon), kao i godinu rođenja. Ako ne napišete sve podatke koji se traže od vas automatski sami sebe izbacujete iz konkurencije za osvajanje nagrade! Dobitnike ćemo objaviti u ponedeljak, 24. septembra na našoj FB strani.

Foto: L’Oreal Paris promo

 

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.