HEJ! poklanja


Magazin HEJ! uvek misli na svoje fanove! Bilo da verno pratiš modne i beauty trendove, čitaš knjige, uživaš u filmovima, radiš na sebi mi smo uvek tu vas obradujemo!

Održan prvi Free From Acne Day

Brend La Roche-Posay organizovao 150 besplatnih dermatoloških pregleda u četiri grada Srbije, sa ciljem da ukaže na važnost brige o zdravlju kože i ulogu stručnjaka u procesu nege

La Roche-Posay, brend posvećen dermatologiji, organizovao je prvi put u Srbiji Free From Acne Day koji je podrazumevao besplatne dermatološke preglede sa ciljem da se ukaže na važnosti ekspertske brige o zdravlju kože, ali i ključnu ulogu stručnjaka iz oblasti dermatologije u procesu nege. U saradnji sa respektabilnim zdravstvenim ustanovama i stručnjacima, u samo jednom danu obavljeno je 150 pregleda, i to u četiri grada – Beogradu, Novom Sadu, Nišu i Kragujevcu. Imajući u vidu i liste čekanja, organizatori su najavili dodatne aktivnosti u narednom periodu.

Prisutnima su obezbeđeni pregledi za identifikovanje dijagnoze kože, a imali su priliku da razgovaraju sa dermatolozima o sadašnjim tegobama, prethodnim kožnim i drugim bolestima od značaja, kao i da dobiju konkretne savete i preporuku za dalje lečenje.

Koliko je pregled stručnjaka značajan da bi se ustanovilo da li su akne rezultat trenutnog tinejdžerskog doba ili su deo hronične bolesti koju je potrebno ozbiljnije lečiti, naglasila je i dr spec.dermatovenerologije Milica Marković iz Gradskog zavoda za kožne i venerične bolesti.

„Prema najnovijim kriterijumima dermatologa, akne su hronična bolest. To je stanje kože koje jednom kada počne traje i po nekoliko godina, a u nekim slučajevima i nekoliko desetina godina. Prema tome, pravilan pristup aknama i lečenju problematične kože, od vitalnog je značaja za konačno izlečenje bez posledica. Akne će svakako u jednom trenutku da prođu, ali da li će osobe imati ožiljke, fleke ili druge posledice, i u kojoj meri će to ugrožavati kvalitet njegovog ili njenog života je od velikog značaja“, istakla je ovom prilikom dr Marković.

La Roche-Posay već decenijama usko sarađuje sa dermatolozima i radi u službi boljeg života osetljive kože. EFFACLAR DUO (+) nega protiv nepravilnosti i nastalih fleka na koži, dala je dokazane rezultate na 13.000 osoba, kao i vidljivu efikasnost već nakon 12 sati*. U ovlašćenim apotekama, kupovinom EFFACLAR DUO (+) nege, kupac na poklon dobija Effaclar gel 50ml i Serozinc tonik 50ml. Dodatne informacije o aktuelnoj promociji potražite na laroche-posay.rs.

Danas u saradnji sa brendom La Roche-Posay imam za vas sjajne poklone, a da biste konkurisali za nagradu potrebno je da odgovor na pitanje pošaljete na mail hej@color.rs.

A pitanje glasi “U kojim gradovima u Srbiji je održan prvi Free From Acne Day?”

A pokloni su sjajni 2 x EFFACLAR DUO (+) + EFFACLAR za čišćenje masne osetljive kože 200 ml.

Odgovore šaljite na mail hej@color.rs i OBAVEZNO napišite svoje podatke (ime, prezime, adresu, grad i kontakt telefon), kao i godinu rođenja. Ako ne napišete sve podatke koji se traže od vas automatski sami sebe izbacujete iz konkurencije za osvajanje nagrade! Dobitnike ćemo objaviti u ponedeljka, 1. oktobra na našoj FB strani.

 

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.