HEJ! poklanja

Magazin HEJ! uvek misli na svoje fanove! Bilo da verno pratiš modne i beauty trendove, čitaš knjige, uživaš u filmovima, radiš na sebi mi smo uvek tu vas obraduje cool poklonima! Čitajte nas i dalje i uživajte u iznenađenjima koja svake nedelje spemamo za vas!


Redovnom upotrebom SebaMed Clear Face kolekcije možete smanjiti pojavu akni za 71% u periodu od 2-4 nedelje. Obezbeđuje koži optimalan pH 5.5 i sprečava rast bakterija koje su glavni uzročnik u razvoju akni (Propionbacterium acnes). Uklanja višak masnoća i nečistoća na koži i smanjuje broj inflamatornih lezija. Ubrzava regeneraciju kože.

U čišćenju će ti pomoći antibakterijska pena!

SebaMed Clear Face pena uklanjaju višak masnoća i nečistoća bez narušavanja integriteta kože. Aktivan sastojak pene Montaline C40 pokazuje antimikrobni i baktericidni efekat, dok pantenol regeneriše kožu. SebaMed Clear Face linija za čišćenje kože je pogodna za svakodnevnu upotrebu jer inhibira proliferaciju Propionbacterium acnes. Lecitin, vitamini i aminokiseline koži vraćaju vlažnost, a vitamin E ima antioksidativno dejstvo. Obezbeđuje koži optimalanu vrednost pH od 5.5, što predstavlja pH vrednost zdrave kože.

HEJ! i SebaMed za vas imaju pet SebaMed Clear Face antibakterijskih pena.

Kako bi konkurisali za ovu nagradu odgovorite na pitanje “Kako se zove aktivni sastojak pene?”

Odgovore šaljite na mail hej@color.rs i OBAVEZNO napišite svoje podatke (ime, prezime, adresu, grad i kontakt telefon), kao i godinu rođenja. Ako ne napišete sve podatke koji se traže od vas automatski sami sebe izbacujete iz konkurencije za osvajanje nagrade! Dobitnike ćemo objaviti u ponedeljak, 29. oktobra na našoj FB strani.

Foto: SebaMed promo

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.