HEJ! poklanja

Magazin HEJ! uvek misli na svoje fanove! Bilo da verno pratiš modne i beauty trendove, čitaš knjige, uživaš u filmovima, radiš na sebi mi smo uvek tu vas obradujemo!

Sa jesenjim nijansama, nova “essence” trendi kolekcija “Fall back to nature” nadahnjuje nas da bacamo šake pune lišća jedni na druge, da stvaramo uzbudljive fotografije ili odemo u romantičnu šetnju prirodom. Ova nova kolekcija poziva te na predivan ples pun smeđih tonova, a evo šta se sve nalazi u njoj.

Paleta hajlajtera i rumenila stvara zdrav i sjajan efekat na koži. Tople crvene i smeđe nijanse su visokopigmentisane i lako se blendaju.

Da bi lako nanosila hajlajter i rumenilo, tu je četka od sintetičke dlake koja omogućava precizno nanošenje i jednostavno blendiranje.

Paleta senki za oči sadrži 10 izuzetno pigmentisanih nijansi postojanih senki koje ti nude beskrajan broj kombinacija.

Najprodavanija “essence” maskara “I love extreme crazy volume” stiže u braon nijansi. Posebna četkica daje optimalan volumen i maksimalno produžava trepavice.

I za kraj, tu je toaletna voda koja miriše kao jesen!

A HEJ! i essence za vas imaju dve palete hajlajtera i rumenila. Sve što treba da uradite ja da nam napišete mail i kažete zašto baš vi zaslužujete ovu nagradu. Pored toga potrebno je da napišete svoje podatke – ime, prezime, tačnu adresu, grad, kontatk telefon i godinu rođenja.

Ako ne napišete sve podatke koji se traže od vas automatski sami sebe izbacujete iz konkurencije za osvajanje nagrade!

Imena dobitnica objavićemo na našoj FB strani u sredu, 12. decembra.

Foto: essence promo

 

 

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.