HEJ! poklanja

Magazin HEJ! uvek misli na svoje fanove! Bilo da verno pratiš modne i beauty trendove, čitaš knjige, uživaš u filmovima, radiš na sebi mi smo uvek tu vas obradujemo!

Ove zime unesite aromatične mirise u svoje kupatilo. Novi gelovi za tuširanje i mleka za telo „Čarobni svet začina” koji nam stižu iz „Afrodita Cosmetics” laboratorija svakodnevnu negu pretvaraju u nezaboravno iskustvo i vode tvoje misli u daleke krajeve iz snova.

Mi vam predstavljamo liniju „GINGER & LEMON”.

Začinite svoje rituale za negu ekstraktom limuna i jedinstvenim mirisom đumbira, koji je svojim pozitivnim delovanjem oduševljavao već u starom Rimu. Osvežavajuća uljana formula za tuširanje štiti kožu od isušivanja te je istovremeno intenzivno neguje.

A nakon tuširanja obavezno je koristiti mleko za telo.  Intenzivna hidratantno-negujuća formula s ekstraktom limuna i afričkim karité maslacem sprečava isušivanje kože te joj osigurava glatkoću i mekoću. S osvežavajućim mirisom citrusa i đumbira, blagotvorno deluje na telo i duh. Brzo se upija i ne ostavlja mastan trag.

Danas za vas imamo 2 mirišljava poklon-paketa „GINGER & LEMON”!

A kako bi baš ti osvojila „GINGER & LEMON” paket odgovori tačno na pitanje „Kako se zove nova Afrodita Cosmetics linija gelova i mleka?”

Pored toga potrebno je da napišete svoje podatke – ime, prezime, tačnu adresu, grad, kontakt telefon i godinu rođenja. Ako ne napišete sve podatke koji se traže od vas automatski sami sebe izbacujete iz konkurencije za osvajanje nagrade!

Imena dobitnika objavićemo na našoj FB strani u ponedeljka, 31. decembra.

Foto: Afrodita Cosmetics

4 Comments

    1. Draga Jano NIKAD, ALI NIKAD ne ostavljaš svoje podatke javno… tvoju adresu smo obrisali, jer to što si uradila nije dobro… Svako može da te nađe, a ima raznih osoba… A odgovor se šalje na mail hej@color.rs tako što se uloguješ na svoj mail pa pišeš nama.

    1. Draga Marta NIKAD, ALI NIKAD ne ostavljaš svoje podatke javno…tvoje smo obrisali, jer to što si uradila nije dobro…Svako može da te nađe, da te zove, a ima raznih osoba… A odgovor se šalje na mail hej@color.rs tako što se uloguješ na svoj mail pa pišeš nama.

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.