HEJ! poklanja

Magazin HEJ! uvek misli na svoje fanove! Bilo da verno pratiš modne i beauty trendove, čitaš knjige, uživaš u filmovima, radiš na sebi mi smo uvek tu vas obraduje cool poklonima! Čitajte nas i dalje i uživajte u iznenađenjima koja svake nedelje spemamo za vas!

Tokom toplih letnjih dana svaka dama uživa u prijatnom mirisu svoje kože i besprekornoj zaštiti od znojenja. Nova “Fa Flower Me Up!” linija za negu tela pruža savršeno mirisno iskustvo i delotvornu zaštitu od znojenja i neprijatnih mirisa tokom celog dana. Pored zavodljivog cvetnog mirisa koji budi sva čula, gel za tuširanje, anti-perspirant i dezodorans iz nove “Fa” linije za negu tela, pružiće svim damama neophodnu hidrataciju i savršenu negu kože.

Inovativna formula “Purple Lily Secrets” i “Magnolia Kiss” gelova za tuširanje, sa očaravajućim mirisima ljiljana i magnolije, čini kožu učinkovito mekom i glatkom na dodir, dok kremasti gel pretvara tuširanje u nezaboravan i jedinstven doživljaj. Takođe, novi “Purple Lily Fantasy” dezodorans sa 0% aluminijumskih soli i” Magnolia Flirt” anti-perspirant sa 0% alkohola, sa neodoljivim mirisima magnolije i ljiljana, pružaju pouzdanu zaštitu od znojenja i neprijatnih mirisa tokom 48 sati.

Pružite vašoj koži pouzdanu zaštitu i očaravajući miris cvetnih nota uz novu “Fa Flower Me Up!” linije za negu tela!

Za vas imamo dva “Fa Flower Me Up!” poklon-paketa!

Ukoliko želiš da baš ti osvojišo “Fa Flower Me Up!” poklon-paket ostavi komentar na našoj Fejsbuk stranici!

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.