HEJ! poklanja

Magazin HEJ! uvek misli na svoje fanove! Bilo da verno pratiš modne i beauty trendove, čitaš knjige, uživaš u filmovima, radiš na sebi mi smo uvek tu vas obraduje cool poklonima! Čitajte nas i dalje i uživajte u iznenađenjima koja svake nedelje spemamo za vas!

Šamponi za suvo pranje kose nam pomažu da izbegnemo svakodnevno pranje i sušenje, čineći kosu za svega nekoliko minuta čistijom i bujnijom. Prvi put u Srbiji predstavljena je nova linija šampona “got2b” za suvo pranje kose koja donosi četiri neverovatna proizvoda za različite tipove kose. Šamponi “got2b” namenjeni su svima koji se osećaju mlado i moderno, istovremeno pružajući fenomenalan volumen svakoj frizuri u roku od nekoliko minuta. Zahvaljujući novoj formuli, šampon upija masnoću i ne ostavlja bele tragove na kosi dajući joj dugotrajan miris i osećaj svežine tokom celog dana.

Inovativna formula “got2b” šampona za suvo pranje olakšava stilizovanje različitih frizura jer savršeno upija višak masnoće koju luči koža glave činići kosu lakom za oblikovanje bez ostavljanja belih tragova na njoj. Kovrdže, pletenice i elegantno podignute frizure trajaće duže i izgledaće savršeno. S obzirom na to da svaka kosa zahteva različitu negu, nova linija šampona za suvo pranje kose donosi četiri noviteta koja će pronaći put do perfektne frizure.

Šampon za suvo pranje kose “got2b Fresh it Up volume” čini čak i tanku kosu punijom, pružajući neverovatan volumen i neodoljive tropske mirisne note. Za dame sa smeđom bojom kose, “got2b” linija za suvo pranje uvodi “Fresh it Up brown”, koji privremeno prekriva koren vlasi bez ostavljanja sivih tragova i osvežava kosu uz omamljujući miris čokolade. Šampon za suvo pranje kose “got2b Fresh it Up texture” olakšava oblikovanje frizure, dajući joj čvrstinu i teksturu sa bogatim cvetnim mirisom. Za neverovatnu svežinu koja će dame pratiti tokom celog dana tu je “got2b Fresh it Up extra”, koji učinkovito upija masnoću temena pružajući kosi dugotrajan i zavodljiv voćni miris.

HEJ! i kompanija Henkel imaju za vas dve kutije u kojima se nalaze četiri spomenuta šampon za suvo pranje kose.

Ukoliko želiš da osvojiš ovaj cool poklon, ostavi komentar na našoj Fejsbuk stranici!

Foto: Henkel

 

1 Comment

  1. Wau, pa ovo je stvarno fantasticno. Posto naporno radim svaki dan a posao zahteva da svakog trenutka izgledam savrseno, jer radim sa strankama, ovo je idealno resenje za mene. Probala bih “got2b Fresh it Up volume”, i mislim da bih bila prezadovoljna jer do sada ni jedan sampon nije dao dovoljan volumen mojoj kosi i naravno izbegla bih svakodnevno pranje. Razmislila bih dal bi otkrila tajnu koleginicima za savrsen izgled kose 😉 P.S. Salim se, od njih se nista ne moze sakriti. 😀

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.