HEJ! poklanja

Magazin HEJ! uvek misli na svoje fanove! Bilo da verno pratiš modne i beauty trendove, čitaš knjige, uživaš u filmovima, radiš na sebi mi smo uvek tu vas obraduje cool poklonima! Čitajte nas i dalje i uživajte u iznenađenjima koja svake nedelje spemamo za vas!

Danas smo rešili da vam poklonimo jedan lep poklon-paket u kome se nalaze tri proizvoda koja trebaju svakoj devojci – narukvica, losion za sunčanje i balzam za usne.

Sreća je ono što nam svima treba u životu, zar ne? Zato nije neobično da su ljudi kroz vekove pronalazili “srećne simbole” za koje su verovali da ih štite od zla i donose im sreću. U novom Avonovom katalogu pronašli smo narukvice Charliegh s privescima na kojima su tri simbola sreće. Drvo predstavlja porodicu, najvažnije što svaki čovek može imati. Sidro predstavlja snagu, dok je hamsa, oko u dlanu, simbol koji se pojavljuje i u hršćanskoj i u jevrejskoj i u arapskoj tradiciji. Predstavlja zaštitu od svega lošeg što nam se može dogoditi. Avonove narukvice sa srećnim privescima su trendi letnji modni detalj, a ako donesu i sreću, neće škoditi…

Ladival je medicinska linija proizvoda za zaštitu od sunca posebno prilagođenih osetljivoj i koži sklonoj alergijama. Sadrži više oblika preparata namenjenih različitim tipovima kože, uključujući masnu kožu, podložnu aknama. Namenjena je celoj porodici, sa posebnim oblicima za nežnu dečiju kožu.
INFRA CRVENO ZRAČENJE (IR-A) – Manje je poznato da je u poređenju sa UVA, UVB zračenjem, infra crveno zračenje (IR-A) jače, prodire najdublje u kožu i opasnije je. IR-A zračenje oštećuje DKN ćelija naše kože, i tako povećava rizik od pojave kancera kože. Dovoljno je da samo jednom u dve godine “izgorite na suncu”, da bi se taj rizik utrostručio!
Ladival je jedinstvena linija na tržištu koja pruža zaštitu i od štetnog infra crvenog zračenja (IR-A). Ladival štiti osetljivu kožu od pojave fleka, crvenila i osipa, kao i suncem izazvanog starenja, jer ima sve potrebne UV-A, UV-B i IR-A filtere. Posebno je prilagođena osobama koje imaju alergijske reakcije na sunce, jer ne sadrži konzervanse, parabene, ulje, PEG emulgatore, parfem, boje, kao ni veštačke – sintetske filtere. Ladival linija sadrži i enzim Phytoliase koji je odgovoran za “popravku oštećenja” na DNK u ćlijama kože, nastalih pod uticajem štetnog zračenja sunca. Ladival proizvodi za negu posle sunčaja dodatno sprečavaju isušivanje kože i neguju je.
Kolekcija za sunčanje Ladival je nemačka medicinska linija, vrhunskog kvaliteta i proverenog dejstva, iza koje u Srbiji stoji kompanija Hemofarm. Ladival je ujedno i najprodavanija linija medicinskih proizvoda za zaštitu od sunca u Nemačkoj, pa je odlična preporuka za adekvatnu zaštitu kože od štetnog zračenja sunca i bezbedan način postizanja preplanule boje.
Ladival je tu, zato uzmite samo najbolje od sunca!

Maybelline Fresh Mint Baby Lips Dr. Rescue balzam za intenzivnu negu i hidrataciju usana će vam se sigurno dopasti.

Zašto pitate se vi?

Ulje eukaliptusa i mentol umiruju i hlade iritirane usne. Pruža usnama hidrataciju do 12 h, minut posle nanošenja na usnama ćete imati prijatan osećaj, nakom jednog dana korišćenja usne će izgledati glađe.

Za najbolje rezultate nanesite balzam počevši od sredine gornje usne. Povucite prema krajevima usne, prateći prirodnu liniju usana. Balzam zatim nanesite i na donju usnu.

HEJ! je u saradnji sa svojim sjajnim saradnicima i kompanijama Avon, Hemofarm i Maybelline spremio ovaj lep poklon za vas.

Ukoliko želiš da osvojiš poklo-paket, ostavi komentar na našoj Fejsbuk stranici!

Foto: PROMO

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.