HEJ! poklanja

Magazin HEJ! uvek misli na svoje fanove! Bilo da verno pratiš modne i beauty trendove, čitaš knjige, uživaš u filmovima, radiš na sebi mi smo uvek tu vas obraduje cool poklonima! Čitajte nas i dalje i uživajte u iznenađenjima koja svake nedelje spemamo za vas!

pH 5.5 u borbi protiv akni

Redovnom upotrebom SebaMed Clear Face kolekcije možete smanjiti pojavu akni za 71% u periodu od 2-4 nedelje. Obezbeđuje koži optimalan pH 5.5 i sprečava rast bakterija koje su glavni uzročnik u razvoju akni (Propionbacterium acnes). Uklanja višak masnoća i nečistoća na koži i smanjuje broj inflamatornih lezija. Ubrzava regeneraciju kože.

Antibakterijski sapun za čist ten

SebaMed Clear Face sapun uklanjaju višak masnoća i nečistoća bez narušavanja integriteta kože. Sapun se nanosi na vlažnu kožu, dubinski je čisti i štiti od bakterija, čime sprečava nastanak novih bubuljica. SebaMed Clear Face linija za čišćenje kože je pogodna za svakodnevnu upotrebu jer inhibira proliferaciju Propionbacterium acnes. Lecitin, vitamini i aminokiseline koži vraćaju vlažnost, a vitamin E ima antioksidativno dejstvo. Obezbeđuje koži optimalanu vrednost pH od 5.5, što predstavlja pH vrednost zdrave kože.

HEJ! i SebaMed  za vas imaju tri SebaMed Clear Face antibakterijska sapuna.

Ukoliko želiš da osvojiš ovaj tonik , ostavi komentar na našoj Fejsbuk stranici!

Foto: SebaMed

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.