HEJ! poklanja

Magazin HEJ! uvek misli na svoje fanove! Bilo da verno pratiš modne i beauty trendove, čitaš knjige, uživaš u filmovima, radiš na sebi mi smo uvek tu vas obraduje cool poklonima! Čitajte nas i dalje i uživajte u iznenađenjima koja svake nedelje spemamo za vas!

Redovnom upotrebom SebaMed Clear Face kolekcije možete smanjiti pojavu akni za 71% u periodu od 2-4 nedelje. Obezbeđuje koži optimalan pH 5.5 i sprečava rast bakterija koje su glavni uzročnik u razvoju akni (Propionbacterium acnes). Uklanja višak masnoća i nečistoća na koži i smanjuje broj inflamatornih lezija. Ubrzava regeneraciju kože.


Ciljani tretman za borbu protiv akni 

SebaMed Clear Face gel i tonirani krem protiv akni se nanose na upaljene akne. Chlorxylenol u kombinaciji sa alkoholom smanjuje rast bakterija koji izaziva akne, dok pantenol i bisabolol umiruju kožu i podstiču bržu regeneraciju. Proteini svile i ekstrakt krastavca smiruju nadraženu kožu istovremeno je hidrirajući. Obezbeđuje koži optimalanu vrednost pH od 5.5, što predstavlja pH vrednost zdrave kože.

HEJ! i SebaMed  za vas imaju tri SebaMed ciljan tretman za borbu protiv akni .

Ukoliko želiš da osvojiš ovaj gel , ostavi komentar na našoj Fejsbuk stranici!

Foto: SebaMed

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.