HEJ! poklanja

Magazin HEJ! uvek misli na svoje fanove! Bilo da verno pratiš modne i beauty trendove, čitaš knjige, uživaš u filmovima, radiš na sebi mi smo uvek tu vas obradujemo!

 

Savršeno oblikovana frizura za samo nekoliko minuta

Tokom radne nedelje, često nemamo dovoljno vremena za sve naše jutarnje rituale, te u većini slučajeva najmanje vremena odvojimo za sređivanje poput šminkanja i nameštanja frizure. Kako bi svim dama olakšali jutarnje spremanje, nova Taft POWER EXPRESS linija preparata za kosu sadrži ekspresnu formulu sa efektom brzog sušenja koja kosi za samo nekoliko minuta pruža efikasno učvršćivanje i postojan oblik čak do 48 sati.

Najnovija linija Taft POWER EXPRESS preparata, sadrži hranljive sastojke koji štite kosu od isušivanja i pružaju izuzetno snažno učvršćivanje sa zaštitom od vetra, kiše i UV zraka. Snažna vodootporna formula sa efektom brzog sušenja daje kosi satenski izgled uz savršeno oblikovanje frizure za samo par minuta. POWER EXPRESS linija preparata sastoji se od laka za kosu koji zahvaljujući polimerskom kompleksu pruža postojanost frizure do 48 sati i pene koja pruža snažno učvršćivanje i željeni volumen.

Postognite savršenu frizuru bez mnogo truda uz novu Taft POWER EXPRESS liniju preparata za kosu!

HEJ! i Taft za vas imaju poklon-paket u kome su lak i pena za kosu!

Ukoliko želiš da osvojiš ovu nagradu , ostavi komentar u kome ćeš napisati koliko imaš godina, kao i zašto baš ti zaslužuješ ovu nagradu, na našoj Fejsbuk stranici!

Foto: Promo

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.