HEJ! poklanja

Magazin HEJ! uvek misli na svoje fanove! Bilo da verno pratiš modne i beauty trendove, čitaš knjige, uživaš u filmovima, radiš na sebi mi smo uvek tu vas obradujemo!

Neka vaša ljubav procveta

”Ljubav je – kada pronađete deo svoje duše za koji niste ni znali da vam nedostaje.”

Dan zaljubljenih – praznik romantične ljubavi, je kao stvoren da se prisetimo koliko je dragocen svaki trenutak koji provedemo u društvu voljene osobe. U svakodnevnoj kolotečini života, često zaboravljamo jedni na druge, a brige i obaveze oduzimaju mesto ”trenucima za dvoje”. Kako oživeti zaljubljenost u vezi, povezati se još više i probuditi strasti. Evo nekoliko predloga!

1. Otputujte negde zajedno
Udaljavanje od svakodnevnih obveza i problema, opušta i oslobađa. Čak i kratko putovanje van grada, samo vas dvoje, istraživanje nekog novog grada i skrivenih mesta ili jednostavno uživanje u zalasku sunca uz pijuckanje kuvanog vina negde na planini, probudiće u vama romantične osećaje pripadnosti i zadovoljstva.

2. Odvojite trenutke samo za vas dvoje
Otkrivanje zajedničkih interesa i aktivnosti u kojima oboje uživate, povezuje i vraća strast među parove. Bilo da se radi o telesnim aktivnostima poput trčanja, planinarenja ili plesa, ili pak učenju novog jezika, igranju šaha ili kuvanju, zajedničke aktivnosti nam omogućavaju da otkrijemo jedno drugo van uobičajene dnevne rutine i dodatno se povežemo.

3. Budite spontani
Spontanost je jedna od prekrasnih karakteristika na početku većine veza, koja se često usled svakodnevne rutine i obveza nažalost izgubi. No, nema razloga zašto je ne biste vratili na svoj ‘ljubavni meni’. Večera iznenađenja usred nedelje u onom novom restoranu koji vam je usput spomenuo, vi kao privatna maserka sa rukama od zlata kada mu najviše treba ili on kao privatni kuvar sa vašim omiljenim jelom kada mrtvi-umorni dođete kući – sve to skupa budi ljubav, zadovoljstvo i međusobno poštovanje.

4. Razgovarajte o svemu
Mnogi parovi provedu godine života zajedno, a da se nikad zaista ne upoznaju. Razgovarajte sa partnerom o svemu, delite mišljenja, razmišljanja, želje i brige. U potpunosti se otvorite jedno drugome i budite jedno drugom najveća potpora i najbolji prijatelj.

5. Mazite se i razmazite
Ništa ne povezuje dvoje ljudi i budi strasti kao telesna povezanost. Uživajte u bliskim trenucima, nežnim poljupcima i toplim zagrljajima koji podstiču strasti. Držite se za ruke dok hodate gradom ili gledate TV, grlite se i ljubite bez posebnog razloga i utonite u san uz telo voljene osobe.

Za najlepše ljubavne trenutke

U ovom romantičnom mesecu, razmazite se čarobnim kapima užitka iz bočice NUXE Huile Prodigieuse® Čarobnog suvog ulja.

Sedam dragocenih biljnih ulja (Tsbaki, lešnik, makadamija, slatki badem, arganovo, kantarion i borač) pretočeno je u koktel idealne nege za lice, telo i kosu.

Bogato vitaminom E, suvo ulje čuva mladost i lepotu kože, a jedinstven miris i predivno maziva tekstura čine ovaj epski proizvod vrednim divljenja.

NUXE Huile Prodigieuse® Čarobno suvo ulje

Cena 50 ml: 2.000, 00 din
Cena 100 ml: 3.135,00 din

NUXE prirodnu kozmetiku potražite u apotekama.

A danas smo u saradnji sa brendom NUXE rešili da vas obradujemo sa dva  Čarobna suva ulja od 30 ml.

Kako bi konkurisali za ovu nagradu pošaljite odgovor na pitanje “Koliko biljnih ulja se nalazi u NUXE Huile Prodigieuse Čarobnom suvom ulju?”

Odgovore šaljite na mail hej@color.rs i OBAVEZNO napišite svoje podatke, kao i godinu rođenja. Dobitnike ćemo objaviti u petak, 9. februara na našoj FB strani.

Foto:  NUXE

1 Comment

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.