HEJ! poklanja

Magazin HEJ! uvek misli na svoje fanove! Bilo da verno pratiš modne i beauty trendove, čitaš knjige, uživaš u filmovima, radiš na sebi mi smo uvek tu vas obradujemo!

ZA ZAŠTITU KOŽE I NA ZIMSKOM SUNCU

Kreme s najvišim zaštitnim faktorom i za dubinsku regeneraciju su ključni korak u očuvanju lepote i zdravlja kože tokom zimskih meseci. Posebno ukoliko se spremate za skijanje i druge zimske radosti. Podstaknuti željom da svima omoguće upravo onu zaštitu od sunca koja bi na odgovarajući način zadovoljila potrebe kože tokom hladnijih dana, Vichy kontinuirano unapređuje liniju Ideal Soleil. Bez kompromisa kada su u pitanju učinkovitost i tolerancija, jer su svi Ideal Soleil proizvodi ispitani pod dermatološkim nadzorom i na osetljivoj koži. Kako bi svaka osoba mogla lakše da pronađe baš svoju idealnu zaštitu od sunca, ovi proizvodi su dizajnirani ne prema vrsti, već prema prednostima koje donose: intenzivna hidratacija, lagan osećaj na koži bez tragova ili blistav zdravi izgled tena. Tokom bezbrižnog boravka na zimskom suncu, Vichy savetuje upotrebu najviših zaštitnih faktora kako bismo uprkos štetnim sunčevim zracima očuvali najbolji kvalitet – lepotu i zdravlje naše kože. Ove zime sačuvajte svoju kožu nekim od preparata iz linije Ideal Soleil: Dry touch finish za lice SPF 50+; STICK za osetljiva područja lica 50+ ili Baršunasta krema za lepši izgled kože SPF 50+.

VISOK FAKTOR – DNEVNA RUTINA ZA IDEALNU KOŽU

Iako tokom zimskih dana sunce šalje manje topline nego leti, svejedno emituje značajnu količinu UV-zraka koji su često uzrok kratkoročnih, ali i dugoročnih oštećenja kože. Opekotine, prerano starenje kože, nastanak bora i sunčanih pega, isušivanje i zadebljanje kože na najizloženijim delovima tela kao što je lice, posledice su nezaštićenog izlaganja suncu. S obzirom na to da se čak 85 odsto sunčevih zraka reflektuje o sneg, sunce je posebno opasno kod zimskih aktivnosti kao što su skijanje, sankanje, planinarenje ili trčanje na skijama. Na višim nadmorskim visinama koža je bliža suncu, te je zbog toga zaštita od zimskog sunca posebno važna. Neka nanošenje zaštite od sunca bude deo dnevne rutine u održavanju lepote, bez obzira na godišnje doba. Uz zaštitu kože lica, važno je istaknuti i zaštitu usana koje ne proizvode kožne pigmente ili melanine, te zbog toga nemaju prirodnu zaštitu od UV-zraka.

VICHY ZIMSKI SAVEZNICI IDEALNE KOŽE

Za svakodnevni boravak na otvorenom, Vichy savetuje IDEAL SOLEIL Baršunastu kremu za lepši izgled kože SPF 50+. Baršunasta krema za lepši izgled kože prva je Vichy visoka zaštita od sunca koja otkriva lepotu kože zahvaljujući većoj učinkovitosti čak i od dugih UVA-zraka. Hijaluronska kiselina pruža osećaj „druge kože“. Koža je meka i hidrirana 24 sata. Njena tekstura stapa se s površinom kože i ponaša se kao filer, čineći kožu ujednačenom i glatkom. Formula Mexoryl® SX i XL, ojačana je s filterima koji pružaju
najvišu zaštitu i od dugih UVA-zraka Parsol®1789, te Tinosorb®S. Baršunasta krema trostruko deluje za idealnu kožu. U trenutku kožu čini glatkom, tokom izlaganja suncu za blistaviji i dugotrajniji ten, kao i nakon izlaganja suncu za manje bora i mrlja.
Kao deo redovne zimske opreme, Vichy savetuje da koristite IDEAL SOLEIL Stik za osetljiva područja SPF 50+ /UVA20 XL za borbu protiv štetnih uticaja UV-zraka i za zaštitu dragocenog genetskog kapitala kože. Laboratorije Vichy su u stik za osetljiva područja dodale fotostabilan sistem filtera širokog spektra zaštite od UVA/UVB-zraka na bazi Mexoryla®. Njegova hipoalergena formula ispitana je na osetljivoj koži pod dermatološkim nadzorom. Obogaćena je termalnom vodom Vichy, koja smiruje, jača i pomaže kod obnove kože.
Imate meštovitu ili masnu kožu – tokom intenzivnijih sportskih aktivnosti na otvorenom Vichy savetuje DRY TOUCH FLUID ZA LICE SPF 50+ koji pruža visoku zaštitu od UVB i UVA zraka. Lagana matirajuća tekstura pruža optimalnu zaštitu zahvaljujući formuli obogaćenoj sistemom filtera Mexoryl® XL i mineralima. Formula pomaže u zaštiti od sunčevih zraka, tamnih mrlja i preranog starenja kože kao posledice uticaja sunca. Proizvod je primeren za osetljivu kožu, hipoalergen je i vodootporan.

Linija Ideal Soleil sadrži proizvode prilagođene nezi svih vrsta kože (dečje, odrasle, masne i suve). Jedinstvenu Ideal Soleil formulu čine sistem filtera s aktivnim sastojkom Mexoryl® SX-XL i mineralni kompleks. Sistem filtera deluje protiv UVB-zraka koji štete površini kože, i UVA-zraka, koji prodiru dublje u kožu, te tako pomaže sprečavanje hiperpigmentacije. Mineralni kompleks iz mineralne vode Vichy deluje kao antioksidans koji dodatno ojačava zaštitnu barijeru i koži pruža dodatnu zaštitu od sunca.

Ideal Soleil baršunasta krema za lepši izgled kože sa SPF 50+: 1972 RSD
Ideal Soleil obojena zaštitna krema 3 u 1 SPF 50+ protiv tamnih fleka: 2230 RSD
Ideal Soleil stik za najvišu zaštitu osetljivih područja SPF 50+/ UVA 20 XL: 989 RSD
* (Neobavezujuća preporučena cena. Kupac je slobodan da, u svako doba, nezavisno i samostalno odredi sopstvene maloprodajne cene, u skladu sa svojom cenovnom politikom.)

Danas u saradnji sa brendom Vichy za vas imamo dve Ideal Soleil obojene zaštitne kreme 3 u 1 SPF 50+ protiv tamnih fleka i dva Ideal Soleil stika za najvišu zaštitu osetljivih područja SPF 50+/ UVA 20 XL

Kako bi konkurisali za ovu nagradu odgovorite na pitanje “ Kako se zove Vichy  linija za zaštitu od sunca?”

Odgovore šaljite na mail hej@color.rs i OBAVEZNO napišite svoje podatke, kao i godinu rođenja. Dobitnike ćemo objaviti u ponedeljak, 26. februara na našoj FB strani.

Foto: VICHY

2 Comments

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.