HEJ! poklanja

Magazin HEJ! uvek misli na svoje fanove! Bilo da verno pratiš modne i beauty trendove, čitaš knjige, uživaš u filmovima, radiš na sebi mi smo uvek tu vas obraduje cool poklonima! Čitajte nas i dalje i uživajte u iznenađenjima koja svake nedelje spemamo za vas!

Medicinska linija proizvoda za zaštitu od sunca Ladival posebno je prilagođenih osetljivoj i koži sklonoj alergijama. Sadrži više različitih preparata namenjenih svim tipovima kože, uključujući masnu kožu, podložnu aknama.

Manje je poznato da u poređenju sa UVA, UVB zračenjem, infra crveno zračenje (IR-A) ima mnogo destruktivniji i opasniji uticaj na ćelije kože. IR-A zračenje direktno oštećuje DKN ćelija naše kože, i tako povećava rizik od pojave kancera kože. Dovoljno je da samo jednom u dve godine “izgorite na suncu”, da bi se taj rizik utrostručio!

Ladival je jedina linija na tržištu koja pruža zaštitu od štetnog infra crvenog zračenja (IR-A). Ladival štiti osetljivu kožu od pojave fleka, crvenila i osipa, jer ima sve potrebne UV-A, UV-B i IR-A filtere, a proizvodi su dodatno obogaćeni koenzimom Q10 i vitaminima E i D. Posebno je prilagođena osobama koje su alergične na sunce, jer ne sadrži ulje, PEG emulgatore, parfem i konzervans, dodatno sprečava isušivanje kože i neguje je.

Kolekcija za sunčanje Ladival je linija proizvoda nemačkog porekla, vrhunskog kvaliteta i proverenog dejstva, iza koje u Srbiji stoji kompanija Hemofarm. Ladival je ujedno i najprodavanija linija medicinskih proizvoda za zaštitu od sunca u Nemačkoj, pa je odlična preporuka za adekvatnu zaštitu kože od štetnog zračenja sunca i bezbedan način postizanja preplanule boje.

Sjajna vest je što vam danas HEJ! i Hemofarm poklanju jedan Ladival preparat za zaštitu od sunca.

Da biste konkurisale za ovu nagradu potrebno je da odgovor na pitanje “Čijeg je porekla kolekcija za sunčanje Ladival?” pošaljete na mail hej@color.rs i obavezno napišite svoje podatke (ime, prezime, adresa, grad, konktakt telefon i godište). Imena dobitnica objavljujemo u utorak, 10. aprila na našoj FB strani!

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.