Isprobaj tri make-up trika uz koji će tvoje oči izgledati odmornije

Da li baš svaku noć spavaš osam sati? Mislimo da su danas retke osobe koje sebi mogu da priušte osam sati sna.

Baš zato, ponekad odmoran izgled treba lažirati, a tu na scenu stupa šminka. Donosimo vam 3 super make-up saveta za odmorniji izgled očiju, jer ne trebaju baš svi da vide da nisi dobro spavala zbog testa iz fizike ili učenja filozofije.

Pažljivo biraj korektor
Korektor je najbolji prijatelj umornih očiju, ali ako je pogrešno odabran, može imati potpuno suprotan učinak. Pregusti ili “prepuderasti” korektor može da dovede do neprirodnog izgleda. Najbolji će efekt imati korektor lagane, hidratantne teksture koji će prekriti podočnjake i tamne krugove, a neće izgledati kao maska.

Moć bele olovke
Bela olovka za oči poslednjih je godina jako popularna i ima moć da u trenu osveži pogled. Crna olovka, s druge strane, na umornim će očima imati suprotan efekt. Odvaži se na malo drugačiji make-up i uveri se u čarobni učinak bele ili neke druge svetle nijanse olovke za oči.

Uvij trepavice
Uvijač za trepavice jedan je od “alata” koji se treba naći u tvojoj make-up torbici. Osim što trepavice čini lepšima, a pogled zavodljivijim, otvara oči i u trenu im daje odmorniji izgled. Sve će još bolje izgledati ako maskaru naneseš samo na vrhove.

 

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.