Izabrana je najlepša boja laka za nokte za jesenju sezonu

Uveliko su nam poznati najveći modni trendovi koji se tiču odeće, aksesoara i obuće, a sada je na red došao i manikir…

Manikir važi za jedan od najvećih aksesoara koje jedna dama može da ima. Lepo sređeni nokti, kao i sam izbor boja laka mnogo govori o stilu i ukusu jedne žene, a otkriva i činjenicu da li prati trendove ili ne. Ove jeseni je predstavljen veliki broj novih lakova i nijansi za nokte kojima ni jedna dama neće moći da odoli, a mi smo izdvojili samo jednu koja je proglašena za “najtrendi” boju sezone.

U pitanju je narandžasta.

Sigurno se sada pitate zašto baš ova “obična” nijansa, koja ima status kao cvetni dezen u prolećnoj sezoni? Naprotiv, nijansa narandžaste koju ćemo viđati svuda i koja se neće moći zaobići je posebna i sasvim drugačija od klasične boje bundeve. Manikir u zagasito narandžastoj nijansi ili sa crvenim podtonom koja pomalo vuče na boju rđe je postao veliki hit, i kako izgleda – neće otići tako brzo i sa krajem jeseni. Odlično izgleda na svim dužinama noktiju, a posebno dolazi do izražaja kada se nosi uz zlatno prstenje.

Nezavisno od toga koju posebnu vrstu nijanse izaberete, zagasito narandžasti tonovi na noktima su svestrani i uvek će izgledati elegantno i ženstveno.

Da li ste spremni da je isprobate?

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.