Jennifer Lopez je GUESS devojka iz snova

Američki brend GUESS ponosno je najavio da će glumica, pevačica, plesačica, zabavljačica, filantropkinja i modna ikona, Jennifer Lopez biti zaštitno lice kampanje za GUESS JEANS u sezoni proleće/leto 2018.

– Kada me je Paul Marciano pozvao da budem nova GUESS devojka, bila sam veoma počastvovana i uzbuđena što ću postati deo ovog kultnog brenda koga obožavam još od tinejdžerskih dana – izjavila je JLo.

– Kada pogledam rane GUESS kampanje, vidim sve te predivne modele i iconic fotografije koje Paul stvorio. Ovo je neverovatan kompliment da budem izabrana za nosioca prolećne kampanje za GUESS.

Art direkciju potpisuje Paul Marciano, ko-osnivač GUESS?, Inc., dok je iza objektiva bila modna fotografkinja Tatiana Gerusova. Inspiracija leži uzbudljivom životu Lopezove tokom nastupa u Las Vegasu, ali i dok radi kao glumica u Holivudu. Atraktivni kadrovi nastalli su u elegantnoj vili i evociraju uspomenu na klasične GUESS kampanje uz neizbežan uticaj estetike i ličnog stava Jennifer Lopez.

– Jennifer Lopez je GUESS devojka iz snova. Ona je ostvarena umetnica, ikona, neverovatno senzualna – izjavio je Paul Marciano i dodao: – Njen uticaj nastavlja da raste i ova kompanja odaje počast ženama koje dobijaju na lepoti sa godinama. Njena lepota i sofisticiranost isijavaju kroz kampanju i veoma sam uzbuđen što je Jennifer prihvatila da bude naša nova GUESS devojka, ali u isto vreme i ’Femme Fatale’ za Marciano.

Foto: Guess promo

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.