I ovog leta nokti vole ŠARENO!

Kada dođe leto, boje vladaju svuda oko nas! Crvena, zelena, plava, ljubičasta, ružičasta…. Svet je nekako odmah lepši i svetliji. essence shine last & go gel lakovi za nokte takođe vam donose dodir letnog raspoloženja!

Za svaki savršen letnji izgled neophodan je dobar manikir i pedikura.

essence shine last & go gel lakovi za nokte dostupni u više različitih boja i nijansi omogućavaju vam da pronađete savršenu nijansu za sebe.

Formula sa gel efektom obezbeđuje optimalnu trajnost, intenzivnu boju i neverovatan sjaj.

Veganski lakovi za nokte s glatkim finišom dostupni su u super visoko pigmentiranim i šarenim nijansama i brzo se suše.

Formula sa gel efektom obezbeđuje optimalnu trajnost, intenzivnu boju i neverovatan sjaj.

Iako većina nas odabire lakove za nokte u skladu s odjevnim kombinacijama, leto je vrijeme kada možemo kombinirati boju laka za nokte onako kako želimo.

Ljubiteljke crvenih noktiju ne moraju da ih se odreknu tokom leta ako žele da budu u trendu. Preporučujemo jarko crvene i one sa narandžastim tonovima, a za one koji su spremni da se odvoje od klasičnog crveno-narandžastog laka. Nokti u narandžastoj ili crvenoj boji savršeno se kombiniraju sa tamnim tenom.

shine last & go! gel lak za nokte 14 – do you speak love?

essence shine last & go! gel lak za nokte 16 – fame fatal

essence shine last & go! gel lak za nokte 51 – light it up

Ako ste ljubitelj prirodnog izgleda, svetlije nijanse će vašim noktima pružiti prekrasan, prirodan sjaj i zdrav izgled. I u tome je upravo nijansa essence shine last & go! gel lak za nokte 05 – sweet as candy savršen izbor.


essence shine last & go! gel lak za nokte 04 – millennial pink

Za večernje izlaske, dodajte lak za šljokice u nijansi 23 party time i spremni ste za zabavu.

essence shine last & go! gel lak za nokte – 23 party time

Beli lak za nokte omiljen je među trendseterima širom sveta, a razlog je kontrast svetlog laka za nokte i tamnog tona. Nokti izlaze u prvi plan i savršeno se uklapaju u preplanuli put

essence shine last & go! gel laku za nokte 33 – wild white ways

Iako su plava i zelena hladne boje, savršeno se uklapaju u preplanuli ten. Menta zelena, tirkizno plava, jarko plave nijanse su veoma poželjne. Nokti u tim bojama sigurno neće proći nezapaženo.

essence shine last & go! gel lak za nokte 42 – everybody say yeah

essence shine last & go! gel lak za nokte 32 -city of stars

Crni lak za nokte daje vašim rukama privid svetlijeg tena i čini ih neodoljivim, a ističe se i kao favorit za lepotu kojeg obožavamo tokom cele godine.

essence shine last & go! gel lak za nokte 46 – black is back

Da bi vaša manikura bila izdržljiva i izdržala sve letne izazove, ne zaboravite osnovni i završni premaz.

Da bi se obojeni lak za nokte savršeno uklopio sa noktom, treba da osigurate glatku površinu. essence extreme last osnovni premaz, pored toga što stvara savršenu bazu, značajno produžava trajnost laka za nokte, brzo se suši i sprečava promenu boje noktiju. Ovaj osnovni premaz treba da bude deo svake manikure i pedikira!

essence extreme shine završni premaz je bezbojan i prekriva nokte zaštitnim slojem, sprečava piling, brzo se suši i stvara izuzetan sjaj. Nakon što nokat tretirate osnovnim premazom i lakom u vašoj omiljenoj boji, pričekajte da se nokat u potpunosti osuši i na kraju nanesite završni premaz. Izuzetna trajnost i sjaj gela su zagarantovani!

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.