Kako da šampon za brzo pranje kose ima još bolji učinak?

Moraš priznati da je pojava šampona za suvo pranje na tržištu donela pravu revoluciju u svetu lepote.

Šampon za suvo pranje je sigurno jedan od najpopularnijih kozmetičkih proizvoda koji svaka devojka i žena ima u kupatilu. Kada si u žurbi ili između pranja, nema jednostavnijeg i bržeg načina da “opereš” kosu od šampona za suvo pranje koji u trenu kosi vraća volumen i upija masnoću. Ali postoji jedan trik uz koji će njegov učinak biti još bolji, a za njega verovatno još nisi čula.

Ono što znaš jeste da se šampon za suvo pranje nanosi na koren kose, a kako bi efekat bio još bolji nakon što ga naneseš na koren kose trebaće ti fen za kosu.

“Tako ćete šampon s korena oduvati i na ostatak kose te joj osigurati dodatni volumen i lepršavost,” objasnio je za časopis Flare frizer poznatih Daniel Martin, među čijim su klijentkinjama Jessica Alba, Demi Lovato, Hilary Swank i mnoge druge slavne dame.

Tretiranje kose fenom nakon nanošenja šampona za suvo pranje tvoju beauty rutinu produžiće svega za par minuta, ali zauzvrat ćeš dobiti predivnu kosu za koju niko neće ni pomisliti da je nisi oprali nekoliko dana.

“Dok sušite kosu lagano kroz nju prolazite prstima kako bi se šampon što bolje raspodelio po njoj”, dodatno savetuje frizer, a s obzirom na njegovu zavidnu listu klijenata, sve njegove savete definitivno ćemo i mi primeniti.

 

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.