Kako se poznate devojke bore sa bubuljicama i lošim tenom?

Ne očajavaj: bubuljice su nešto što se događa svima, čak i onim devojkama čija koža blista i kojima zavidiš. I one imaju te probleme, a svaka od njih rešava ih na svoj način. Neke se trude zdravo da se hrane, čistiti lice, a neke se njima uopšte ne zamaraju… Evo par njihovih saveta!

Selena Gomez

Za Selenu su problemi s kožom i bubuljicama neizostavni deo karijere.

– Najviše nastrada moja brada jer blizu nje držim mikrofon (moj glas je tako `mekši`). Zato bradi posvećujem najviše pažnje. Većinom je čistim i stavljam masku odmah nakon nastupa – izjavila je za magazin Allure.

A post shared by BELLA (@bellathorne) on

Bella Thorne

Nikada nije skrivala svoje probleme s kožom. I nakon što je dugo bila očajna, Bella je pristala da uzima lek.

– Nakon terapije nećeš više imati problema s aknama – rekao joj je doktor. Ali, dve godine nakon prestanka uzimanja leka, problemi s kožom su se vratili. I tada je Bella odlučila da promeniti pristup.

– Sada, kada vidim bubujicu na svom licu, ne zamaram se. Sestra mi je jednom rekla: Baš ti je lepa bubuljica… Obe imamo probleme s kožom i aknama, ali sad ih gledam kao na znakove stresa. I to je to. Moje lice, moji bubuljice, moji ožiljci… lepi su. Kada na to počnete da gledate drugačije, prihvatite ih kao deo života, sve se promeni – izjavila je Bella.

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on

Demi Lovato

Demi ima i svoju kozmetičku liniju posvećenu njenoj koži Devonne By Demi, i jedan savet: ruke dalje od bubuljica!

– Često imam mitisere i bubuljice, ali ukoliko ih ne diram (a radim to!), tada brzo prođu. Na prstima i noktima može biti hrpa bakterija i najbolji savet je – ne dirajte ih i istrpite ih!

A post shared by Lorde (@lordemusic) on

Lorde

Kad je jednom netko obradio njeno lice u Photoshopu kako bi bilo posve glatko, Lorde je odmah reagovala:

– Nedostaci su O.K. i svi ih imamo – napisala je. I odmah objavila svoju fotku bez ikakvih obrada, sa svim malim nesavršenostima.

Camila Cabello

Iako turneja s Fifth Harmony zvuči bajkovito, Camili nije bila. Tokom njihove američke turneje, proživljavala je najgoru noćnu moru, izjavila je za magazin Twist.

– Bilo me je strah ujutru da se pogledam u ogledalo. Koža mi je bila katastrofa. Ali počela sam da se hranim zdravije i to mi je pomoglo. Nisam ni znala koliko to može da utiče na samopouzdanje, dok nisam sama kroz to prošla. Bilo je strašno.

A post shared by Zendaya (@zendaya) on

Zendaya

Da akne mogu da se pojave bilo gde dokaz je Zendaya. Ona ih je imala na vratu, ramenima, grudima, leđima…

– Kad su na tim mestima, svi se trude da se oblače tako da se ne vide i to uništava samopouzdanje (ne, ne – oblačite što želite!). Moja mama mi je tada kupila bezbroj prozivoda da isprobam, a njen savet je ipak najbolji: ne dirajte ih, proći će!

A post shared by Laura (@lauramarano) on

Laura Marano

Laura tvrdi da je sve u vašem stavu. Npr. u ogledalu vidiš najveću bubuljicu ikad, ali tada odeš u školu i shvatiš da ga niko ne primećuje. Dok ti ne kažeš: “pogledaj, kakavu groznu bubuljicu imam! I tada će ti neko reći: da, ali… dok mi nisi rekla, nisam ni primetila”. U pravu je, zar ne?

Izvor: okjeok

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.