Kako uvek biti u trendu?

Ponekad je zaista velika muka uklopiti sve. Koje mi je boje majica, pantalone ili suknja, patike, kakvu šnalu za kosu staviti i da li se naočare za sunce uklapaju sa baš svim tim. Doduše, šareno je uvek u modi, posebno u proleće kada se sve budi ili leti kada je inače sve veselo. Ipak i tu treba imati mere. Jednom rečju, znati i umeti.

Ovog puta mi ćemo se potruditi da ti pomognemo bar u jednom delu. Kod obuće. Sa džinsom se uvek lepo mogu uklopiti različite majice, jednobojne ili šarene, sa aplikacijama ili šljokicama, sa rukavima ili na brtele i posao je jednostavan. Za momke su farmerke, majica i kačket uvek dobar izbor. Ali recimo kada su patike u pitanju, tu baš nije tako lako. Zaista nismo u mogućnosti da imamo patike u svakoj boji koja nam je potrebna da uklopimo sa garderobom. Ali imamo sjajno rešenje kako da i patike uvek odgovaraju ostalim odabranim bojama. Jednostavno. Stavimo im drugačije pertle, baš u boji koju smo odabrali za taj dan. Ili možda dve. Ili tri boje. Zavisi isključivo od tvog raspoloženja i mašte.

Ako se pitaš kako da ubaciš u jedne patike na primer dve ili tri boje pertli, a da nemaš milion krajeva da vise sa strane, idealno rešenje su elastične pertle U-Lace Dabrepertle, koje se ne vezuju – samo ih postaviš i problem je rešen. One su kratke ali elastične, provučeš ih kroz jednu rupicu, ukrstiš ako želiš sa drugom pertlom i zakačiš na drugu rupicu. Zaista lako! Jedino što je potrebno je da izabereš željene boje i način na koji ćeš ih ukrstiti. A priznaćeš, varijanti je mnogo, neka će uvek biti u trendu, zar ne?

Priredila: Ivana Garbrović

Foto: Signature Global promo

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.