Kolekcija Zoella Beauty stigla u dm drogerie

Nakon neverovatne decenije u okviru YouTube platforme, čuvena blogerka Zoe Sugg ili Zoella otisnula se i na kreiranje preslatkih beauty proizvoda. Kako Zoe i sama nailazi na poteškoće zbog problema sa anksioznošću, ona je odlučila da napravi liniju proizvoda koji će negovati duh isto koliko i telo, obezbeđujući mu relaksaciju i odmor od svakodnevnice.

Prilično korektna po pitanju cena, kolekcija Zoella Beauty gotovo da garantuje nesvakidašnji raj unutar zidova doma.

Kada su u pitanju esencije, možete očekivati miks grejpfruta i jasmina, koji u kombinaciji sa vitaminom E, shea puterom i ekstraktima aloe vere obećavaju itekako uspešnu karijeru Zoe Sugg i izvan okvira interneta.

Kada nas obaveze i stres sustignu, svima je potrebno malo mesta za sanjarenje. Iz tog razloga, kreirala sam sopstvenu liniju beauty proizvoda kako biste i vi pronašli svoje srećno mesto. Jednostavni, slatki, a mirišljavi proizvodi tu su, za vas! Tako da dišite, budite ono što jeste i odlutajte na umirujućem oblaku maštovitih mirisa – rekla je Zoella.

Takođe, imamo odličnu vest za vas! Zoellina kolekcija pod imenom Jelly and Gelato kooonačno je pristigla i kod nas, a sve proizvode možete pronaći u DM drogerijama.

Ono što ćemo vam šapnuti jeste da vas u HEJ!-u koji izlazi u ponedeljak 3.septembra čeka iznenađenje!

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.