Kylie Jenner će biti tužena zbog kopiranja? (FOTO)

attends the "Fresh Faces" party, hosted by Marie Claire, celebrating the May issue cver stars on April 11, 2016 in Los Angeles, California.

Kylie Jenner bi ovih dana mogla da se nađe na sudu i to zbog kopiranja umetničkog dela poznate američke šminkerke Vlade Haggerty. Naime, posle nekoliko sličnih poteza još od prošle godine, make up umetnica je odlučila da ovoga puta najpre javno opomene Kylie, koja je na instagram nalogu Kylie Cosmetics postavila fotografiju, koja mnogo liči na onu koju je Vlada objavila još u septembru.

Radi se o licu žene sa jarkim crvenim ružem, čije su oči prekrivene prstima ofarbanim zlatnim štrasom. Ovu fotografiju je Kylie postavila kao deo svoje praznične kolekcije, a posetioci na društvenim mrežama su komentarisali ovaj njen postupak kao “jeftina kopija”.

Vladu, koja je poreklom Ukrajinka i živi u Los Anđelesu, na Instagramu prati blizu pola miliona ljudi, a ona je pored fotografije kojom dokazuje da je Kylie izkopirala, napisala “Stvarno Kyliecosmetics? Zar već nisi dovoljno inspiracije uzela od mene?”

 

Izvor: Daily Mail
Foto: Getty Images

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.