Met Gala 2017: Kreacije sa crvenog tepiha koje MORATE da vidite!

Prvi ponedeljak u maju znači da je došlo vreme za Met Gala! Najveće modno veče/žurka godine, kako smo najavili, održala se sinoć u Metropolitan Museum of Art u Njujorku.

Crvenim tepihom prošetale su sve “glavne face” fashion i šou biznisa, a mi smo jedva dočekali da vidimo ko nosi šta (i kako), jer na Met Gali sve se vrti oko mode!

Zagrljaji i poljupci pred svima: Selena Gomez i The Weeknd debitovali na crvenom tepihu

Tema večeri bila je Rei Kawakubo/Comme des Garçons: Art of the In-Between i bila je posvećena japanskoj dizajnerki, osnivaču brenda Comme des Garçons, koja daje doprinos svetu mode preko 40 godina. Rei je poznata po avangardnim kreacijama, tako da smo za ovo glamurozno veče mogli da očekujemo, više nego inače, šik fashion izdanja koja “pomeraju granice”.

Savet plus: Obratite pažnju šta to Jaden drži u ruci, detalje koje Katy ima na glavi, ništa manje ni Cara! Rijanu… hm, pa… nećete moći da je promašite, kao ni Bellu Hadid koja je rešila da pokaže Weekndu bez čega je ostao.

Kako vas više ne bismo zadražavali, u nastavku pogledajte najzanimljivija izdanja sa ovogodišnje Met Gale. O nekima će se sigurno dugooo pričati! 😀

Foto: Getty Images

1 Comment

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.