Micelarni šamponi su stigli i kod nas, predstavljamo vam one iz NIVEA asortimana

O micelarnim šamponima smo pisali još u maju mesecu i nestrpljivo smo čekali da se i na našem tržištu pojave. Na sreću našem čekanju je došao kraj jer ovih dana NIVEA je predstavila svoje micelarne šampone.

Otkrij magiju NIVEA micelarnih šampona – bez brige da bi mogla da isušiš kosu ako je svakoga dana pereš!

Zahvaljujući inovativnoj formuli, novi NIVEA micelarni šamponi efikasno, ali blago čiste i osvežavaju kosu i u potpunosti odgovaraju osetljivoj koži glave, pa ih možeš koristiti baš svakoga dana.

Šamponi zasnovani na savremenoj micelarnoj tehnologiji sadrže efikasnu, ali blagu formulu koja uklanja nečistoće, neguje kosu i pruža prirodnu lepršavost ne oštećujući kožu glave. Uključi ovaj predivan šampon u svakodnevnu rutinu nege i uživaj u prijatnoj svežini čiste kose.

Novi NIVEA micelarni šamponi razvijeni su pomoću efikasne tehnologije za čišćenje kože koja se već koristi u proizvodima za čišćenje lica. Blagi agensi za čišćenje u formuli šampona privlače prljavštinu i nepoželjne masnoće sa kose i kože glave i rastvaraju ih u vodi. Formula ne sadrži silikone, blaga je i održava zdrav izgled kose i kože glave. Temeljno čiste kosu i kožu glave, ali ne uklanjaju previše prirodnih masnoća, što ih čini veoma blagim.

NIVEA Purifying micelarni šampon za masnu kosu i kožu glave sadrži micele koje dubinski čiste. Formula bez silikona ne iritira kožu glave, a kosu osvežava i čini je lepršavom. NIVEA Purifying micelarni šampon pruža dugotrajni osećaj svežine zahvaljujući blagoj formulaciji sa ekstraktom matičnjaka. Ovaj biljni sastojak unosi dodatnu svežinu u svakodnevnu rutinu nege kose kako bi dan započela ispunjena energijom.

NIVEA Comforting micelarni šampon za osetljivu kožu glave i kosu obogaćen je prijatnim mirisom nežnih i egzotičnih cvetova lokvanja. Ova vodena biljka poznata je po svojoj lepoti i mirisu, te omogućava ugodnu rutinu pranja kose koja neguje i osvežava kosu i kožu glave. Blaga formula sa većom količinom negujućih sastojaka jača kosu i poboljšava njenu gipkost. Formula obogaćena prijatnim mirisom lokvanja održava prirodnu pH vrednost kože glave.

Foto: NIVEA promo

 

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.