NEMOJ DA TE VISINA SPUTAVA: Modni saveti za niske devojke

Niske devojke obično nose visoke štikle i tako nadomešćuju tih nekoliko centimetara, za koje misle da im fale. Ne možeš da je ubediš u suprotno ni po koju cenu! Ona ne zna da svaka devojka, koja se obuče u skladu sa svojom građom i visinom, može da izgleda odlično.

Ako sebe smatraš niskom devojkom, a želela bi da si viša, predstavljamo ti modne trikove sa kojima ćeš uspeti da “dobiješ na visini“.

Uspravne pruge

Za ovaj trik si možda već čula od devojaka koje imaju višak kilograma, pa zbog toga nose haljine i majice sa uspravnim prugama. Razlog je jednostavan! Ovakve pruge izdužuju i čine da izgledaš više, pa samim tim i mršavije.

Visoki struk

Prava si srećnica što je već nekoliko sezona jako popularan visoki struk. Pencil suknje ili pantalone sa visokim strukom u garderoberu ima svaka modno osvešćena devojka. A to tebi ide u prilog, ako želiš da izgledaš više!

Samo kratko

Ti u svakoj prilici možeš da nosiš mini suknje i haljine, a to je nešto na čemu bi ti pozavidela svaka devojka koja to, iz drugih razloga koji se ne tiču visine, ne može da nosi. Kratka suknja čini noge dužim, tako da je to uvek dobar izbor za tebe.

Špicasti vrh na obući

Ako si do sada nosila štikl,e iako su te noge užasno bolele, samo zato da bi izgledala više, imamo za tebe odličnu vest. Možeš da nosiš ravnu obuću, a da izgledaš više! Fora je u špicastom vrhu, koji vizuelno izdužuje svačiju figuru.

Čizme do gležnjeva

Ovo je još jedna stvar koja je jako moderna u poslednje vreme, a u tvom cipelarniku bi trebalo da bude must have. Dok visoke čizme do kolena nisu za tebe jer ćeš izgledati zdepasto, popularne “gležnjače” će ti izdužiti nogu.

Foto: Thinkstock

 

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.