POKLANJAMO: Narukvica “Must have” bi mogla da ti postane omiljeni komad nakita

Neobičan i jedinstven komad nakita je nešto što svi volimo da ponesemo. Danas ima puno brendova koji rade unikatni nakit, a nama se dopao onaj koji je označen etiketom “Must have “. Njega pravi Jelica, koja je počela ovaj posao kao hobi.

Nakit sam počela da pravim 2013. Do toga je došlo spontano. Tražeći “uradi sam” projekte, slučajno sam nabasala na sajtove koji se bave repro materijalima za izradu nakita. U prvo vreme mi je to bio hobi, bez obaveza i sa potpunom slobodom da kreiram šta mi je po volji – rekla je ona.

nakit-must-have-1

Da bi što uspešnije dizajnirala nakit, Jelica je polako učila kako se slažu perlice i uklapaju boje, kao i koji alat se koristi za koji materijal. Kako je vreme odmicalo, shvatila je da nema pravila, osim jednog – da mašta može svašta, kao i da je najvažnije da se kreira svoj stil i da mu se ostane dosledan.

Sve što Jelica radi možete da pogledate na njenom Instagram nalogu.

nakit-must-have-2

Jednu hejovku smo odlučili da obradujemo narukvicom brenda “Must have ツ“, a potrebno je da nam napišete uz koju odevnu kombinaciju biste volele da je nosite i pošaljete na mail hej@color.rs sa naznakom “Za narukvicu”. Ne zaboravite da nam napišete ime i prezime, adresu i kontakt telefon.

Dobitnicu ćemo objaviti na Facebook stranici.

Foto: Promo

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.