Nose ih Cara Delevigne, Sienna Miller, Brad Pit: Superga – omiljena sportska obuća za slobodno vreme


Superga se kao jedna od omiljene sportske obuće za slobodno vreme vraća u naše živote na velika vrata i sa još više modnog stila! Obuća sa više od sto godina tradicije postala je modna ikona budućnosti. Mnoga poznata svetska imena su Supergu prepoznale kao deo priznatog modnog stila, manekenke i blogerke: Alexa Chung, Cara Delevigne, The Blonde Salad, modni dizajneri: Roberto Cavalli, Dolce & Gabbana, holivudske zvezde: Sienna Miller, blizanke Olsen, Brad Pit, te svetski poznati sportisti: Robin Van Persie, Wayne Rooney.

Uz popularan status, Superga se može pohvaliti i kvalitetnom proizvodnjom i specifičnim dizajnom. Danas su Superga patike definišu sloganom People’s shoes of Italy, zbog njihove jedinstvene reputacije i kvalitetne izrade. Od 1911. godine Superga je počela sa izradom đona od posebne, vulkanske gume, zbog čega je postala prepoznatljiv kultni proizvod.

Proizvodnja ove kultne obuće počela je u Torinu u Italiji, a priče o đonu od posebne, vulkanske gume i izuzetnog kvaliteta Superga obuće brzo su se raširile po celom svetu. Otkada nose potpise najuticajnijih ljudi u svetu, postale su nezamenljiv komad u ormarima svih ljubitelja mode i kultnih artikala.

Zato, ne čudi što se Superga udružio sa još jednim simbolom italijanskog načina života – Fiat-om 500.

Iako je godinama ostajao veran sebi, Fiat 500 je promenio značajan broj različitih i veoma upečatljivih stilskih izraza. To je jedna od tajni njegove neprolazne mladosti. Njegov dizajn je kontinuirano nepogrešiv i nadahnuo je maštu umetnika i modnih dizajnera koji su mu dali elegantne, ekskluzivne i sportske interpretacije. Počev od 1957. godine do danas, Fiat 500 je uticao na modu, društvo i ponašanje i postao istinski trendseter.

SUPERGA možete potražiti u svim Sportina radnjama u Srbiji.

Foto: Promo

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.