MISS SPORTY I MARIJA ŽEŽELJ: Savršen novogodišnji make-up

Praznična i novogodišnja euforija je zvanično zakucala na vrata! Možda si od onih devojaka koje već uveliko imaju ideju kako će izgledati u novogodišnjoj noći, a možda si pak i od onih koje čekaju poslednji sekund kako bi navukle na sebe prvo što im se nađe pod rukom? Predlažemo ti da na vreme počneš sa pripremom jer ne želimo da ti bilo šta pokvari provod te večeri. Za početak, razmisli o novoj haljini koja će pristajati tvom telu i godinama, nakon toga pažljivo biraj obuću (poenta je u tome da bude udobna)! Nakit, torbica – to je to! A sada, njeno veličanstvooooo – šminka! Novogodišnja žurka je trenutak za eksperimentisanje, a pošto u novu godinu svi želimo da uđemo bolji, lepši i posebni, HEJ! i “Miss Sporty” u u saradnji sa Youtube zvezdom Marijom Žeželj ti predlažu proizvode koji će ti pomoći da zablistaš!

Prvo i najvažnije je da lice i područje oko očiju pripremiš za šminkanje. Dobro očisti lice i nanesi hidratantnu kremu koja ti je i te kako potrebna u ovim hladnim danima. Zatim nanesi tečni puder, koji će tvojoj koži dati svež izgled. Mi ti preporučujemo tečni puder “Miss Sporty So Matte Perfect Stay“, koji zahvaljujući inovativnoj formuli osvežava kožu, kontroliše njen preterani sjaj i ostavlja je matiranom i do 14 časova. Posebni, kombinovani sastojci, uključujući sistem kontrole masnoće, pružaju mogućnost potpunog prekrivanja.

Verujemo da već znaš da se posle pudera nanosi korektor. Korektor za podočnjake utapkaj na područje oko očiju kao i na sve druge nepravilnosti koje imaš na licu. Naš izbor je tečni korektor “Miss Sporty Perfect Stay“, koji prikriva sve nesavršenosti kao i tamne podočnjake.

(Nastavak teksta pročitaj u štampanom izdanju magazina HEJ!)

 

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.