Ovi nokti su pravi hit 2019!

Svake godine, modna industrija uvodi novine u svet mode i mejkapa. Neki stilovi su bezvremenski, uz male izmene, poput punđe, male crne haljine i ajlajnera.

Međutim, drugi stilovi se menjaju i prilagođavaju vremenu. U nastavku saznajte kakvi nokti će biti MUST HAVE ove sezone!

Na svu sreću, ova godina donosi nam nokte koje možemo same vrlo lako da sredimo, bez odlaska na manikir i skupih dodataka.


Na prvom mestu, prema stilistima, biće neonski nokti. Jarke boje, šare i bezbroj varijanti rezervisani su za proleće i leto 2019., pa ukoliko nisi, opskrbi svoju kolekciju lakova za nokte ovim vibratnim bojama.

Pored neonskih, u modi su ponovo i metalik boje, koje su rezervisane za proleće. Ove superšik pastelne boje uvodiće nas u toplije dane tokom proleća.

3D nokti i dalje su vrlo popularni, a na scenu ih je vratila Cardy B. Ove su mogućnosti neograničene, a sve zavisi od tvoje volje, mašte i vremena. Kamenčići, suvo cveće, cirkoni, sličice… na tebi je da odlučiš šta ćeš zakačiti na svoje noktiće!

Foto: Getty, Instagram

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.